En ny begynnelse (ebok) av Catherine Isaac
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Catherine Isaac (forfatter)

En ny begynnelse ebok

99,- Veil. pris: 199,-Spar: 100,-
(2)
Dette er en moderne, tankevekkende og uventet kjærlighetshistorie fra bestselgende Catherine Isaac, som har solgt over 80 000 bøker i Norge. Hva er et lykkelig hjem? Rosie nærmer seg slutten av trettiårene og er klar for å gå videre til en ny fase av livet. Men hun og samboeren Max har grodd fast i den lille leiligheten i London, og det føles som om de har prøvd å bli gravide i en evighet. Helt uventet blir hun oppringt av en advokat som meddeler at hun har arvet et vakkert, men fallef…
Ebok 99,- Lydbok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Catherine Isaac (forfatter), Hege Frydenlund (oversetter)
Utgitt 11 april 2023
Lengde 399 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234709487
Dette er en moderne, tankevekkende og uventet kjærlighetshistorie fra bestselgende Catherine Isaac, som har solgt over 80 000 bøker i Norge. Hva er et lykkelig hjem? Rosie nærmer seg slutten av trettiårene og er klar for å gå videre til en ny fase av livet. Men hun og samboeren Max har grodd fast i den lille leiligheten i London, og det føles som om de har prøvd å bli gravide i en evighet. Helt uventet blir hun oppringt av en advokat som meddeler at hun har arvet et vakkert, men falleferdig gammelt hus, ved nydelige Lake District. Med ett kan Rosie gi seg i kast med å skape drømmehjemmet! Men det hele virker for godt til å være sant ... Og kanskje er det det?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En fantastisk bok!

Dette er en sånn bok som du bare ønsker at aldri tar slutt. Jeg gleder meg allerede til å lese den om igjen. Kjøp den, og gled deg til noen koselige timer.