Et helt halvt år (ebok) av Jojo Moyes
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jojo Moyes (forfatter)

Et helt halvt år (Lou Clark #1) ebok

129,-
TERNINGKAST 5 – Tom Egeland, VG. «Gjør deg selv en tjeneste og les dette mesterverket, det vil forbli hos deg til evig tid.» - Trine Hagen Fredriksen, bokhandler «Da jeg var ferdig med denne romanen ønsket jeg ikke å anmelde den, jeg ønsket å lese den på nytt» - Lies Shillinger, anmelder i New York Times «Dette er den fineste, tristeste og mest lærerike boken om mennesker jeg noensinne har lest.» - Katrine Valvåg, bokhandler Jojo Moyes er født i 1969 i London hvor hun også vokste opp. Etter…
Ebok 129,- Lydbok 179,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jojo Moyes (forfatter), Elisabeth Haukeland (oversetter)
Forlag Bastion
Utgitt 11 september 2013
Lengde 494 sider
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Serie Lou Clark
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788290583861
TERNINGKAST 5 – Tom Egeland, VG. «Gjør deg selv en tjeneste og les dette mesterverket, det vil forbli hos deg til evig tid.» - Trine Hagen Fredriksen, bokhandler «Da jeg var ferdig med denne romanen ønsket jeg ikke å anmelde den, jeg ønsket å lese den på nytt» - Lies Shillinger, anmelder i New York Times «Dette er den fineste, tristeste og mest lærerike boken om mennesker jeg noensinne har lest.» - Katrine Valvåg, bokhandler Jojo Moyes er født i 1969 i London hvor hun også vokste opp. Etter å ha studert journalistikk ved University of London arbeidet hun som journalist, først for avisen Sunday Morning Post i Hong Kong og deretter i ti år for Londonavisen The Independent.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Nydelig bok.

Tanker om andres behov

Boka lar tankene spinne rundt dette med å finne ut av andres behov. Den tar for seg mange kjente situasjoner hvor alle skal vite best om hva andre har lyst til og har behov for. Hvorfor ikke bare spørre eller prøve å forstå?

En fantastisk bok som virkelig får fart på tårekanalene.

Det er virkelig lett å leve seg inn i teksten, man forstår, føler og virkelig kjenner hvordan personene i boka har det. Jeg har både ledd og grått store mengder i de dagene det tok før den var utlest. Og jeg var sliten etterpå! Følelsesmessig helt utvasket!

En sjelden berøring av sjelen

Et helt halvt år

En bok du ikke klarer å legge fra deg. Gripende og realistisk .

Lettlest og fengende - men med en litt annerledes og tankevekkende historie

Korreksjon: en stjerne

Overdrevent klisjėaktig. Teksten er spekket med direkte oversettelser fra engelsk til norsk. Har også funnet ord som ikke har blitt oversatt. Dette bidrar til å trekke helhetsinntrykket ned.

Fengende fra det første

Lenge mellom hver gang jeg fenges av en kjærlighetsroman, men denne får meg til å glise, gråte og tenke! Anbefales og lettlest i sommervarmen :)