Om utregning av romfang - I (ebok) av Solvej Balle
Legg til i ønskeliste
Solvej Balle (forfatter)

Om utregning av romfang (Om utregning av romfang #1) ebok

149,-
(2)
TERNINGKAST 5 – Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG. Ute på en kort reise opplever Tara Selter plutselig at tiden er gått i stykker. Hun står fast i attende november og dagen gjentar seg om og om igjen. Hun reiser hjem til ektemannen Thomas, som ikke er fanget i tiden som henne. Hver morgen må hun forklare ham om sin virkelighet med vissheten om at neste dag vil forløpe på samme måte. Mens de prøver å tilpasse seg den regnfulle novemberdagen, begynner de å forstå konsekvensene av tidens stillsta…
Ebok 149,- Lydbok 350,-

Andre har også kjøpt

Undertittel I
Forfattere Solvej Balle (forfatter), Trude Marstein (oversetter)
Utgitt 1 august 2022
Lengde 211 sider
Sjanger Romaner, Fantasy og science fiction, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788232804801
TERNINGKAST 5 – Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG. Ute på en kort reise opplever Tara Selter plutselig at tiden er gått i stykker. Hun står fast i attende november og dagen gjentar seg om og om igjen. Hun reiser hjem til ektemannen Thomas, som ikke er fanget i tiden som henne. Hver morgen må hun forklare ham om sin virkelighet med vissheten om at neste dag vil forløpe på samme måte. Mens de prøver å tilpasse seg den regnfulle novemberdagen, begynner de å forstå konsekvensene av tidens stillstand. Om utregning av romfang 1 er en stor litterær begivenhet. Solvej Balle har brukt trettifem år på dette prosjektet som skal bestå av sju bøker. De tre første bøkene er nominert til Nordisk råds litteraturpris og har fått en fabelaktig mottakelse i hjemlandet Danmark.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

God roman - nitrist fiction

Boken er åpenbart velskrevet, og hun er en drivende dyktig forfatter. Skriver flott om dagene som gjentar seg, observasjoner og relasjoner osv. Men etter hvert grep jeg meg dessverre i å irritere meg mer og mer over tafattheten til hovedpersonen som sitter fast i samme dag. Hva med å prøve å legge seg opp penger på oddsen, eller andre metoder? Legge seg opp penger samtidig som hun leter etter personer som studerer tid og rom som hun kan jobbe litt mer aktivt fremfor å leve samme dagen opp igjen mange ganger bare for å lete etter forskjeller? Observasjonene av de repetetive dagene er jo fine, men mangelen på tiltak samt i overkant passiv strategi på problemet ødela dessverre litt for min del.