Skittent oppgjør (ebok) av Eivind Stubø
Legg til i ønskeliste
Eivind Stubø (forfatter)

Skittent oppgjør ebok

69,-
(2)
Underholdning for barn og voksne. Faren til Trygve og Renate er kronisk engstelig. Selv om de bor på verdens fredeligste sted, fyller han huset med alarmer og overvåkningskameraer. Hver dag må barna øve på hva de skal gjøre hvis det hender noe farlig. Moren deres virrer rundt i en innbitt kamp mot skitt og bakterier. Trygve og Renate blir skrubbet med sterke kjemikalier som brenner på huden. Og maten hun gir dem er noe guffen helsekost som ser ut som oppgulp fra en ku. Hvordan skal de holde ut?…
Ebok 69,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Eivind Stubø (forfatter)
Forlag eboknorden as
Lengde 178 sider
Sjanger Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283281095
Underholdning for barn og voksne. Faren til Trygve og Renate er kronisk engstelig. Selv om de bor på verdens fredeligste sted, fyller han huset med alarmer og overvåkningskameraer. Hver dag må barna øve på hva de skal gjøre hvis det hender noe farlig. Moren deres virrer rundt i en innbitt kamp mot skitt og bakterier. Trygve og Renate blir skrubbet med sterke kjemikalier som brenner på huden. Og maten hun gir dem er noe guffen helsekost som ser ut som oppgulp fra en ku. Hvordan skal de holde ut? <br> Aldri blir det tid til å leke med venner eller være med på fritidsaktiviteter. Sammen med den eldgamle bestemoren sin legger de en snedig plan. Et voldsomt oppgjør nærmer seg. Ikke bare må de overvinne foreldrene, men den digre læreren Ragna Rokstad er også en mektig fiende.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Skittent oppgjør

Denne boken er veldig underholdende både for store og små! Karakterene i boken er originale og morsomme. Forfatteren ser verden fra barnas perspektiv og gir de voksne et lite spark bak.