Pelé - min historie (ebok) av Pelé
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Pelé (forfatter), Orlando Duarte (forfatter), Alex Bellos (forfatter)

Pelé ebok

99,- Veil. pris: 199,-Spar: 100,-
Fortellingen om en legende. Med legendens egne ord. Pelé ble født inn i dyp fattigdom på gata i São Paulo, og døde i 2022 som et internasjonalt ikon, og en av verdens mest bejublede fotballspillere. Hans livshistorie er like deler ekstraordinær og fortryllende. I denne oppslukende, rørende og innsiktsfulle boka forteller han den endelige historien om sin vei til toppen. Om hvordan han vant VM 3 ganger med Brasil og ble landets mestscorende gjennom tidene. Den viser at det selv fra verdens fat…
Ebok 99,-

Andre har også kjøpt

Undertittel min historie
Forfattere Pelé (forfatter), Orlando Duarte (medforfatter), Orlando Duarte (forfatter), Alex Bellos (forfatter), Alex Bellos (medforfatter), Finn B. Larsen (oversetter), Anne Kirsti Solheim Larsen (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 30 januar 2023
Lengde 306 sider
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid, Sport og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202796358
Fortellingen om en legende. Med legendens egne ord. Pelé ble født inn i dyp fattigdom på gata i São Paulo, og døde i 2022 som et internasjonalt ikon, og en av verdens mest bejublede fotballspillere. Hans livshistorie er like deler ekstraordinær og fortryllende. I denne oppslukende, rørende og innsiktsfulle boka forteller han den endelige historien om sin vei til toppen. Om hvordan han vant VM 3 ganger med Brasil og ble landets mestscorende gjennom tidene. Den viser at det selv fra verdens fattigste nabolag, vokser frem mennesker som oppnår global berømmelse og suksess, og som forandrer verden og idretten sin på veien.