Norsk på 30 sider - Boka for deg som trenger rask oversikt over pensumet i norsk for vgs. (ebok) av Leif Harboe
Legg til i ønskeliste
Leif Harboe (forfatter)

Norsk på 30 sider ebok

79,-
(4)
Norsk er et omfattende fag, og det kan være vanskelig å få oversikt. I boka Norsk på 30 sider har jeg forsøkt å gi deg oversikt over viktige hovedpunkter. Kanskje er du privatist og skal opp i både muntlig og skriftlig? Kanskje er du vanlig elev som føler at du drukner i et enormt pensum? Da er boka nyttig for deg. Noe av stoffet er i stikkords form. (Boka ble oppdatert sist november 2015) Merk at det kom ny læreplan i norsk som vil gjelde for eksamen fra og med våren 2022. Du vil fortsatt h…
Ebok 79,-

Andre har også kjøpt

Undertittel Boka for deg som trenger rask oversikt over pensumet i norsk for vgs.
Forfattere Leif Harboe (forfatter)
Forlag Sporisand
Sjanger
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788299954051
Norsk er et omfattende fag, og det kan være vanskelig å få oversikt. I boka Norsk på 30 sider har jeg forsøkt å gi deg oversikt over viktige hovedpunkter. Kanskje er du privatist og skal opp i både muntlig og skriftlig? Kanskje er du vanlig elev som føler at du drukner i et enormt pensum? Da er boka nyttig for deg. Noe av stoffet er i stikkords form. (Boka ble oppdatert sist november 2015) Merk at det kom ny læreplan i norsk som vil gjelde for eksamen fra og med våren 2022. Du vil fortsatt ha glede at denne boka i dine eksamensforberedelser da mye er likt.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Mye og nyttig informasjon på 30 sider

Denne boken skal absolutt med på eksamen! Som privatist har jeg fokusert mest på litteratur og språkhistorie, derfor ser jeg for meg at boka vil hjelpe meg under skriftlig eksamen om jeg f.eks. skal analysere tekster og evt bruke omgreper fra retorikken.

Rask og nyttig oversikt

Jeg brukte denne under skriftlig eksamen når jeg analyserte retorisk tekst og reklame, den sammenfattet alle delene og var et veldig godt oppslagsverk under eksamen! Kan absolutt anbefales som et hjelpemiddel.