Lietas drøm (ebok) av Erik Martenson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Erik Martenson (forfatter)

Lietas drøm (Den siste navigatør #2) ebok

169,-
(2)
Stjerneskipet Talos har endelig nådd sitt mål, Etai Kalan, og kolonialiseringen går sin gang. Men på hjemplaneten Terra blir gutten Finn vitne til et angrep på presidenten som skal få ringvirkninger ingen kunne forutse ....Dette er science fiction og spenning for unge gutter som liker data og spill.Erik Martenson (f. 1971) vant juryens spesialpris i Schibsted Forlags romankonkurranse for barn og ungdom i 2011 for første bind i serien «Den siste navigatør», med romanen «Skyggespinneren» (utg. 20…
Ebok 169,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Erik Martenson (forfatter)
Utgitt 14 juni 2016
Lengde 295 sider
Sjanger Ungdomsbøker
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788251685764
Stjerneskipet Talos har endelig nådd sitt mål, Etai Kalan, og kolonialiseringen går sin gang. Men på hjemplaneten Terra blir gutten Finn vitne til et angrep på presidenten som skal få ringvirkninger ingen kunne forutse ....Dette er science fiction og spenning for unge gutter som liker data og spill.Erik Martenson (f. 1971) vant juryens spesialpris i Schibsted Forlags romankonkurranse for barn og ungdom i 2011 for første bind i serien «Den siste navigatør», med romanen «Skyggespinneren» (utg. 2014). Erik er født og oppvokst i Tromsø. Han har bakgrunn fra Forsvarets spesialstyrker, har jobbet som journalist og studert kinesisk i Beijing.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Solid oppfølger

Jeg ser at en annen leser skriver at boken ikke er like stram i regien som den første i serien, og det er jeg enig i, og derfor blir det bare fire stjerner. Likevel, dette er en mektig bra bok. Jeg skal definitivt kjøpe den på nytt i engelsk versjon. Den første boken er allerede tilgjengelig på engelsk, en språkdrakt den skinner i. Gleder meg til mer romeventyr fra forfatteren.

God norsk scifi

Bok nummer to er ikke like stram i regien som den første boka, men er likevel spennende og godt skrevet. Absolutt verdt å få med seg, spesielt siden det også kommer en tredje bok. Jeg leste på twitter at forfatteren kommer med nye versjoner av serien på engelsk. Gleder meg til til det. :-)