Alfabethuset (lydbok) av Jussi Adler-Olsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jussi Adler-Olsen (forfatter), Ola G. Furuseth (oppleser)

Alfabethuset lydbok

159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
(3)
En sterk spenningsroman fra Jussi Adler-Olsen, forfatteren bak bestselgerserien om Københavnpolitiets Avdeling Q! Andre verdenskrig: To engelske jagerpiloter blir skutt ned under et oppdrag over Tyskland. Pilotene, James og Bryan, vet at de blir henrettet hvis de blir tatt til fange. De kommer seg om bord på et lasarettog fullt av høyt rangerte SS-folk med granatsjokk. James og Bryan kaster to pasienter av toget og tar deres plass. De to pilotene havner på Alfabethuset, et militært psykiatr…
159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
159,-
Forfattere Jussi Adler-Olsen (forfatter), Kirsti Øvergaard (oversetter), Ola G. Furuseth (oppleser)
Utgitt 3 februar 2014
Lengde 18:20
Sjangrer Krim, Oversatt skjønnlitteratur , Krim, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242160713
En sterk spenningsroman fra Jussi Adler-Olsen, forfatteren bak bestselgerserien om Københavnpolitiets Avdeling Q! Andre verdenskrig: To engelske jagerpiloter blir skutt ned under et oppdrag over Tyskland. Pilotene, James og Bryan, vet at de blir henrettet hvis de blir tatt til fange. De kommer seg om bord på et lasarettog fullt av høyt rangerte SS-folk med granatsjokk. James og Bryan kaster to pasienter av toget og tar deres plass. De to pilotene havner på Alfabethuset, et militært psykiatrisk sykehus hvor de må simulere sinnssyke for å overleve. Men kan de det? Uten selv å bli sinnssyke? Fluktplanene blir vanskelige å gjennomføre fordi de er sløvet av medikamenter og elektrosjokk og i tillegg deler sykesal med fiender som har lignende planer ... Mange år senere setter Bryan føttene på tysk jord igjen. Han har ett mål: Å finne ut hva som egentlig skjedde med James.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Alfabethuset

spennende bok Faktisk en av de beste bøkene jeg har lest. Anbefales virkelig

NB: Ikke Avdeling Q

Dette er ikke neste bok i Avdeling Q serien. Bare så det ikke er sagt. Jeg røsket den med meg i farta, men da jeg skulle lese den ble jeg veldig skuffet fordi jeg forventet Avdeling Q. Mulig det bare var pga skuffelsen, men jeg fant boka både langdryg og makaber.