Alice i Eventyrland (lydbok) av Lewis Carroll
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Lewis Carroll (forfatter), Eivinn Arne Jensen Larsen (forfatter), Trond Teigen (oppleser)

Alice i Eventyrland (Alice i Eventyrland #1) lydbok

149,-
(0)
Historien om Alice og hennes forunderlige reise i Eventyrland ble første gang utgitt i 1865. Eventyrland er fullt av merkverdige skapninger: Påskeharen og Hattemakeren som er i evig teselskap, den gale Hjerte-dronningen som vil halshugge alle, Kålmarken som røyker pipe og filosoferer, og den triste, forlorne skilpadden. Og midt oppi det hele, Alice, stadig liten, stadig stor og full av undring over alt som skjer, bare fordi hun fulgte etter en hvit kanin ned i et kaninhull. Musikk og produksjon…
Lydbok 149,- Ebok 99,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Lewis Carroll (forfatter), Eivinn Arne Jensen Larsen (forfatter), Annie Riis (oversetter), Trond Teigen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 6 april 2021
Lengde 2:50
Sjangrer 9-12 år, Fantasy, Barnebøker, Spenning
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202606015
Historien om Alice og hennes forunderlige reise i Eventyrland ble første gang utgitt i 1865. Eventyrland er fullt av merkverdige skapninger: Påskeharen og Hattemakeren som er i evig teselskap, den gale Hjerte-dronningen som vil halshugge alle, Kålmarken som røyker pipe og filosoferer, og den triste, forlorne skilpadden. Og midt oppi det hele, Alice, stadig liten, stadig stor og full av undring over alt som skjer, bare fordi hun fulgte etter en hvit kanin ned i et kaninhull. Musikk og produksjon ved Eivinn Arne Jensen Larsen.