Alle vil hjem. Ingen vil tilbake (lydbok) av
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Helga Flatland (forfatter), Heidi Gjermundsen Broch (oppleser), Håvard Bakke (oppleser), Herman Bernhoft (oppleser)

Alle vil hjem. Ingen vil tilbake (Bli hvis du kan-trilogien #2) lydbok

149,-
(3)
"Alle vil hjem. Ingen vil tilbake" forteller engasjerende og nært om tilhørighet, identitet og avgjørende valg i livet. Julie har mistet broren Tarjei i Afghanistan-krigen. Der døde også vennene Kristian og Trygve. Alle var de fra den samme bygda. "Alle vil hjem. Ingen vil tilbake" handler om de etterlatte. Julie, nabogutten Sigurd som var forelsket i Trygve, og Mats, Julies tilsidesatte kjæreste, er i ferd med å etablere sine voksne liv i skyggen av sorgen. De vet at de må komme seg videre ett…
149,-
149,-
Forfattere Helga Flatland (forfatter), Heidi Gjermundsen Broch (oppleser), Håvard Bakke (oppleser), Herman Bernhoft (oppleser)
Utgitt 23 januar 2012
Lengde 7:20
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242143464
"Alle vil hjem. Ingen vil tilbake" forteller engasjerende og nært om tilhørighet, identitet og avgjørende valg i livet. Julie har mistet broren Tarjei i Afghanistan-krigen. Der døde også vennene Kristian og Trygve. Alle var de fra den samme bygda. "Alle vil hjem. Ingen vil tilbake" handler om de etterlatte. Julie, nabogutten Sigurd som var forelsket i Trygve, og Mats, Julies tilsidesatte kjæreste, er i ferd med å etablere sine voksne liv i skyggen av sorgen. De vet at de må komme seg videre etter katastrofen som har rammet dem, og de møter utfordringer i seg selv og i forholdet til de andre. Alle merker på sitt vis hvor møysommelig og krevende det er å komme hjem - til seg selv og alt som må rives opp og bygges på nytt.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Nok en nydelig bok fra Helga Flatland!

"Alle vil hjem. Ingen vil tilbake" er en nydelig oppfølger til Helga Flatlands debutroman "Bli hvis du vil. Reis hvis du må". Anbefales!