Alle vil til himmelen (lydbok) av Els Beerten
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Els Beerten (forfatter), Stein Stølen Bjerkaker (oppleser), Erich Kruse Nielsen (oppleser), Sveinung Oppegaard (oppleser), Kristine Rui Slettebakken (oppleser)

Alle vil til himmelen lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(0)
Året er 1943. Det er krig. Ved Østfronten føres det knallharde kamper mot russerne. Tyskerne lider alvorlige nederlag og trenger flere tapre unge menn ved sin side. Jef drømmer om å bli helt, helst sammen med bestevennen Ward. Søsteren Renée har ingen slike drømmer. Hun har nok med Ward, hans himmelske saksofonspill og fløyelsblikk. For guttene er dette deres sjanse til å bli helter. For folk og fedreland. For en bedre verden. Ward kan ikke vente med å komme seg av gårde. Men ikke alle er av sa…
Lydbok 262,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Els Beerten (forfatter), Guro Dimmen (oversetter), Stein Stølen Bjerkaker (oppleser), Erich Kruse Nielsen (oppleser), Sveinung Oppegaard (oppleser), Kristine Rui Slettebakken (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 8 februar 2021
Lengde 15:46
Sjanger Skjønnlitteratur, Kjærlighet og vennskap, Romaner, 12-15 år, Barnebøker, Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202554613
Året er 1943. Det er krig. Ved Østfronten føres det knallharde kamper mot russerne. Tyskerne lider alvorlige nederlag og trenger flere tapre unge menn ved sin side. Jef drømmer om å bli helt, helst sammen med bestevennen Ward. Søsteren Renée har ingen slike drømmer. Hun har nok med Ward, hans himmelske saksofonspill og fløyelsblikk. For guttene er dette deres sjanse til å bli helter. For folk og fedreland. For en bedre verden. Ward kan ikke vente med å komme seg av gårde. Men ikke alle er av samme oppfatning. En gripende fortelling om krig i kjærlighetens tid og om de vanskelige valgene en krig kan stille menneskene overfor.