Askepott og Lillemus-mei (lydbok) av Bjørn En
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Bjørn Endreson (forfatter), Sigve Bøe (oppleser)

Askepott og Lillemus-mei lydbok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(1)
Den mest sjarmerende utgaven av eventyret om Askepott har den blitt kalt, Bjørn Endresons teaterstykke «Askepott og Lillemus-mei», hvor en mus har en viktig rolle for framdriften. Den fortryllende musen ordner opp, blir Askepotts lekekamerat og bestevenninne og får selv problemer med både ost og rottekjærlighet. Den kjente Askepott-historien blir overraskende, morsom og gripende. Alle sangrollene er sunget av barn fra Stabekk Teater og Teaterskole. Rollene er skrevet for å spilles og synge…
175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
Forfattere Bjørn Endreson (forfatter), Sigve Bøe (oppleser), Simon Revholt (annet), Roy Nikolaisen (annet), Jo Berger Myhre (annet), Torbjørn Brennum (annet)
Forlag Gammafon
Utgitt 10 april 2014
Lengde 0:45
Sjangrer 3-6 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788282182423
Den mest sjarmerende utgaven av eventyret om Askepott har den blitt kalt, Bjørn Endresons teaterstykke «Askepott og Lillemus-mei», hvor en mus har en viktig rolle for framdriften. Den fortryllende musen ordner opp, blir Askepotts lekekamerat og bestevenninne og får selv problemer med både ost og rottekjærlighet. Den kjente Askepott-historien blir overraskende, morsom og gripende. Alle sangrollene er sunget av barn fra Stabekk Teater og Teaterskole. Rollene er skrevet for å spilles og synges av barn.