Bak glemselens slør (lydbok) av Kimberley Fre
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Kimberley Freeman (forfatter), Cecilie Enersen (oppleser), Petronella Barker (oppleser)

Bak glemselens slør lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
Hva skjer når en godt begravd hemmelighet kommer for en dag? 1926: Violet Armstrong er en av de få ansatte på Evergreen spahotell i dagene før det skal stenges for vinteren. Bare en håndfull gjester er igjen, deriblant en rik arving, hans søster og hennes glatte beiler. Da de blir innesperret av en snøstorm, er det ingen som kunne ha forutsett hva som skulle skje ... 2014: Lauren Beck har fått jobb på en kafé som er åpnet i forbindelse med restaureringen av Evergreen spahotell. En dag finne…
Lydbok 245,- Ebok 159,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 30 dager
Forfattere Kimberley Freeman (forfatter), Ann-Magritt Sævold (oversetter), Cecilie Enersen (oppleser), Petronella Barker (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 22 april 2020
Lengde 15:35
Sjangrer Romantikk, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202605155
Hva skjer når en godt begravd hemmelighet kommer for en dag? 1926: Violet Armstrong er en av de få ansatte på Evergreen spahotell i dagene før det skal stenges for vinteren. Bare en håndfull gjester er igjen, deriblant en rik arving, hans søster og hennes glatte beiler. Da de blir innesperret av en snøstorm, er det ingen som kunne ha forutsett hva som skulle skje ... 2014: Lauren Beck har fått jobb på en kafé som er åpnet i forbindelse med restaureringen av Evergreen spahotell. En dag finner hun noen lidenskapelige brev i hotellets gamle fløy. De er datert til 1926, og hinter om en affære - og en sjokkerende hemmelighet.