Blå stjerne (lydbok) av Jan Guillou
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jan Guillou (forfatter), Halvard Djupvik (oppleser)

Blå stjerne (Det store århundret #5) lydbok

265,- Veil. pris: 379,-Spar: 114,-
Andre verdenskrig er under utvikling og griper dypt inn i familien Lauritzens liv. Mens eldstebror Lauritz verken vil se eller forstå hva som skjer, er perspektivet for hans to døtre, Rosa og Johanne, helt motsatt. Rosa jobber i den legale militære etterretningen, mens Johanne rekrutteres av den britiske spion- og sabotasjeorganisasjonen SOE. Britenes kodenavn for Johanne Lauritzen er Blå stjerne. Hun havner i kamp med både SS-styrker og grensevakter når den største og viktigste operasjonen nær…
265,- Veil. pris: 379,-Spar: 114,-
149,-
Forfattere Jan Guillou (forfatter), Bodil Engen (oversetter), Halvard Djupvik (oppleser)
Utgitt 4 desember 2015
Lengde 12:33
Sjangrer Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Skjønnlitteratur
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241912337
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 119,- / måned

Les mer

Andre verdenskrig er under utvikling og griper dypt inn i familien Lauritzens liv. Mens eldstebror Lauritz verken vil se eller forstå hva som skjer, er perspektivet for hans to døtre, Rosa og Johanne, helt motsatt. Rosa jobber i den legale militære etterretningen, mens Johanne rekrutteres av den britiske spion- og sabotasjeorganisasjonen SOE. Britenes kodenavn for Johanne Lauritzen er Blå stjerne. Hun havner i kamp med både SS-styrker og grensevakter når den største og viktigste operasjonen nærmer seg: Å redde Norges jøder på flukt fra nazistene. I sin femte bok i Det store århundret slår Guillou til med sitt spesialområde: Spionromanen.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fy....

Synes dei 4 foregående bøkene har variert fra fantastisk til bra. Nå nr 5 i serien om det store århundret er berre trist. Eit forsøk på å skape nokre fantasikrigshelter for så å gi Max Manus det glatte lag i slutten av boka. Fy Nei du Guillou. Hold deg til den svenske fantasihelten Hamilton og andre fantasier. Denne boka var det ingen nytte og lite ny historie å hente for den som vil vite.