Bridget Jones' dagbok (lydbok) av Helen Field
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Helen Fielding (forfatter), Kjærsti Odden Skjeldal (oppleser), Ukjent (oppleser)

Bridget Jones' dagbok (Bridget Jones #1) lydbok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
59 kg (kiloene bare raser på - hvorfor? Hvorfor?), 6 alkoholenheter (utmerket), 23 sigaretter (m.bra), 2472 kalorier. «Å være kvinne er verre enn å være bonde - det er så mye som skal høstes inn og så mange avlinger som skal sprøytes: ben som skal vokses, armhuler barberes, øyenbryn nappes...» Er det noen som kjenner seg igjen? Helen Fieldings skildringer av den noenogtrettiårige Bridget Jones' endeløse strev for å slippe inn i selvforbedringens himmel har i hvert fall fått lattersalvene …
Lydbok 159,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Helen Fielding (forfatter), Torleif Sjøgren-Erichsen (oversetter), Kjærsti Odden Skjeldal (oppleser), Ukjent (oppleser)
Utgitt 30 desember 2020
Lengde 7:54
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284196039
59 kg (kiloene bare raser på - hvorfor? Hvorfor?), 6 alkoholenheter (utmerket), 23 sigaretter (m.bra), 2472 kalorier. «Å være kvinne er verre enn å være bonde - det er så mye som skal høstes inn og så mange avlinger som skal sprøytes: ben som skal vokses, armhuler barberes, øyenbryn nappes...» Er det noen som kjenner seg igjen? Helen Fieldings skildringer av den noenogtrettiårige Bridget Jones' endeløse strev for å slippe inn i selvforbedringens himmel har i hvert fall fått lattersalvene til å rulle både hos menn og kvinner. Ukebladenes formaninger om sjelelig og legemlig oppstramming har her funnet sin perfekte talskvinne. Problemet er bare at Bridgets og venninnenes vei fram mot fullkommenheten er strødd med virkelighetens torner. Singelstandens velsignelser lovprises i sterke bevisstgjørende ordelag, men teorien blir tung å bære når kjæresten man endelig har kapret etter harde runder med badevekt og hårfjerningsmidler, en dag presenterer en for sin tilkommende. Da er det ikke så lett å "ha full tillit til en selv som helstøpt kvinne".