Da mennesker regjerte kloden (lydbok) av Mari
Legg til i ønskeliste
Marit M. Simonsen (forfatter), Thea Rølsåsen (forfatter), Norith Eckbo (forfatter), Ragnhild Freng Dale (forfatter), Odd Harald Barder (forfatter), Erling Fjeldaas (forfatter), Marius Gulbranson Nordby (oppleser)

Da mennesker regjerte kloden lydbok

393,- Veil. pris: 449,-Spar: 56,-
(0)
Sett at du leaset en øy. Og dessuten hadde muligheten til å klone dinosaurer og slippe dem ut på den øya. Ville du gjort det? Burde du gjort det? Burde du hatt lov til å gjøre det? Velkommen til Da mennesker regjerte kloden, en bok om miljøetikk og Jurassic Park. Boken kommer i en tid der verden menneskelige aktivitet presser den naturlige verdenen til randen av kollaps. Vi står overfor global oppvarming, forsuring av verdenshavene, og utryddelsen av verdens arter med en hastighet som…
Lydbok 393,-
Undertittel etikk, dinosaurer og juss for en verden i krise
Forfattere Marit M. Simonsen (forfatter), Thea Rølsåsen (forfatter), Norith Eckbo (forfatter), Ragnhild Freng Dale (forfatter), Odd Harald Barder (forfatter), Erling Fjeldaas (forfatter), Marius Gulbranson Nordby (oppleser)
Utgitt 6 april 2020
Lengde 4:47
Sjangrer Filosofi og religion, Jus, Fagbøker, Filosofi og idéhistorie, Klima og miljøvern
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788245034318

Andre har også kjøpt

Sett at du leaset en øy. Og dessuten hadde muligheten til å klone dinosaurer og slippe dem ut på den øya. Ville du gjort det? Burde du gjort det? Burde du hatt lov til å gjøre det? Velkommen til Da mennesker regjerte kloden, en bok om miljøetikk og Jurassic Park. Boken kommer i en tid der verden menneskelige aktivitet presser den naturlige verdenen til randen av kollaps. Vi står overfor global oppvarming, forsuring av verdenshavene, og utryddelsen av verdens arter med en hastighet som ikke ble sett siden dinosaurenes døde ut for 66 millioner år siden. Selv om mange positive ting har blitt gjort beveger vi oss fortsatt raskt i gal retning. Jussen vi bygget for å redde naturen har ikke levd opp til sine ambisjoner. I boken har et team bestående av tre jurister, to biologer og én antropolog gitt sine tanker om mennesket, naturen og forholdet mellom oss. Dette er en bok om hvilket etisk fundament lovene våre bygger på og bør bygges på, det er en bok om naturens kompleksitet og menneskets arroganse i møte med den. Det er også en bok med svært mange dinosaurer. Lest av Marius Gulbranson Nordby.