Damen i proseccotåken - en kriminalroman (lydbok) av Lene Lauritsen Kjølner
Legg til i ønskeliste
Lene Lauritsen Kjølner (forfatter), Reidun Berntsen (oppleser)

Damen i proseccotåken (Olivia Henriksen #8) lydbok

149,-
(5)
Vigdis Svingen finner knokler og en mystisk ring under graving ved hagehekken sin, og tilkaller privatdetektiv Olivia. Hvem er denne "Din Gro"-navnet som er gravert inn i ringen? Førstebetjent Evert blir tilkalt, mens Olivia bestemmer seg for å snoke i nabolaget. På runden sin finner hun seriebokforfatter Fie Frantzen død, knust under sine egne bokhyller. Fie surret ofte rundt i proseccorus, men hadde også både fiender og turbulente kjærlighetsforhold. Men var det kanskje en ulykke? Olivia kast…
Lydbok 149,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel en kriminalroman
Forfattere Lene Lauritsen Kjølner (forfatter), Reidun Berntsen (oppleser)
Utgitt 18 oktober 2021
Lengde 7:21
Sjanger Krim
Nummer i serie 8
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789180189583
Vigdis Svingen finner knokler og en mystisk ring under graving ved hagehekken sin, og tilkaller privatdetektiv Olivia. Hvem er denne "Din Gro"-navnet som er gravert inn i ringen? Førstebetjent Evert blir tilkalt, mens Olivia bestemmer seg for å snoke i nabolaget. På runden sin finner hun seriebokforfatter Fie Frantzen død, knust under sine egne bokhyller. Fie surret ofte rundt i proseccorus, men hadde også både fiender og turbulente kjærlighetsforhold. Men var det kanskje en ulykke? Olivia kaster seg rundt under påskudd av å skulle finne Gro, og oppsøker bokbad, bokfestivaler, deltar på poesikurs, får avtaler hos agenter og forleggere. Ingen går trygge i Olivias søken etter Gro ...eller den eventuelle morderen.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

I kjent stil!

Jeg liker disse bøkene godt. En lettbent krim med humor. En perfekt bok å krølle seg opp i sofaen med, gjerne med fyr i ovnen, en kopp te (eller prosecco!) og en deilig pledd rundt seg - og bare forsvinne inn i boken. Kos deg!