De dødes stemme (lydbok) av M.R. Hall, Matthe
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
M.R. Hall (forfatter), Matthew R. Hall (forfatter), Kirsti Grundvig (oppleser)

De dødes stemme (Jenny Cooper #1) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(0)
Nyskilte Jenny Cooper sliter med angstanfall og må bruke beroligende medisiner for å komme seg gjennom hverdagen. Hun er nå blitt utnevnt til likskuedommer i Bristol, og ser frem til en ny start og et rolig liv på landsbygda. Den nye tilværelsen blir ikke som ventet. Som likskuedommer er det hennes jobb å finne ut av omstendighetene rundt plutselige eller unaturlige dødsfall, og det blir raskt klart for Jenny at det er noe som ikke stemmer ved to tenåringers dødsfall. Hvorfor har ikke hennes ny…
Lydbok 262,- Ebok 159,-
Forfattere M.R. Hall (forfatter), Matthew R. Hall (forfatter), Anita Garmannslund (oversetter), Kirsti Grundvig (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 oktober 2021
Lengde 14:28
Sjangrer Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Serie Jenny Cooper
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202736026

Andre har også kjøpt

Nyskilte Jenny Cooper sliter med angstanfall og må bruke beroligende medisiner for å komme seg gjennom hverdagen. Hun er nå blitt utnevnt til likskuedommer i Bristol, og ser frem til en ny start og et rolig liv på landsbygda. Den nye tilværelsen blir ikke som ventet. Som likskuedommer er det hennes jobb å finne ut av omstendighetene rundt plutselige eller unaturlige dødsfall, og det blir raskt klart for Jenny at det er noe som ikke stemmer ved to tenåringers dødsfall. Hvorfor har ikke hennes nylig avdøde forgjenger gravd dypere i disse sakene? Veien mot sannheten skal vise seg å bli både kronglete og farefull, og Jenny begir seg ut på et ensomt korstog mot farlige og svært mektige motstandere.