De tause (lydbok) av Yrsa Sigurðardóttir
Legg til i ønskeliste
Yrsa Sigurðardóttir (forfatter), Henrik Horge (oppleser)

De tause (Huldar og Freyja #6) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(2)
En kald dag forsvinner et lite barn fra en barnevogn i Reykjavik. Elleve år senere dør en jente av meslinger, og faren søker oppgjør med personen som smittet henne. En kvinne blir funnet død i en forlatt bil. Politimannen Huldar og psykologen Freyja må igjen samarbeide om en sak med mange irrganger, der ingen svar er åpenbare. Rundt alle involverte hersker en taushet som ingen vil bryte. Yrsa Sigur.ardóttir har etablert seg som Islands store krimdronning. De tause er hennes siste bok i den be…
262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
Forfattere Yrsa Sigurðardóttir (forfatter), Sunneva Elvarsdóttir (oversetter), Sunneva Elvarsdottir (oversetter), Henrik Horge (oppleser)
Forlag Kagge
Utgitt 16 februar 2021
Lengde 12:50
Sjangrer Krim, Oversatt skjønnlitteratur , Krim, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248927594
En kald dag forsvinner et lite barn fra en barnevogn i Reykjavik. Elleve år senere dør en jente av meslinger, og faren søker oppgjør med personen som smittet henne. En kvinne blir funnet død i en forlatt bil. Politimannen Huldar og psykologen Freyja må igjen samarbeide om en sak med mange irrganger, der ingen svar er åpenbare. Rundt alle involverte hersker en taushet som ingen vil bryte. Yrsa Sigur.ardóttir har etablert seg som Islands store krimdronning. De tause er hennes siste bok i den bestselgende serien om Huldar og Freyja.