De tause (lydbok) av Yrsa Sigurðardóttir
Legg til i ønskeliste
Yrsa Sigurðardóttir (forfatter), Henrik Horge (oppleser)

De tause (Huldar og Freyja #6) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(3)
En kald dag forsvinner et lite barn fra en barnevogn i Reykjavik. Elleve år senere dør en jente av meslinger, og faren søker oppgjør med personen som smittet henne. En kvinne blir funnet død i en forlatt bil. Politimannen Huldar og psykologen Freyja må igjen samarbeide om en sak med mange irrganger, der ingen svar er åpenbare. Rundt alle involverte hersker en taushet som ingen vil bryte. Yrsa Sigur.ardóttir har etablert seg som Islands store krimdronning. "De tause" er hennes siste bok i de…
Lydbok 262,- Ebok 218,-
Forfattere Yrsa Sigurðardóttir (forfatter), Sunneva Elvarsdóttir (oversetter), Sunneva Elvarsdottir (oversetter), Henrik Horge (oppleser)
Forlag Kagge
Utgitt 16 februar 2021
Lengde 12:50
Sjangrer Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248927594

Andre har også kjøpt

En kald dag forsvinner et lite barn fra en barnevogn i Reykjavik. Elleve år senere dør en jente av meslinger, og faren søker oppgjør med personen som smittet henne. En kvinne blir funnet død i en forlatt bil. Politimannen Huldar og psykologen Freyja må igjen samarbeide om en sak med mange irrganger, der ingen svar er åpenbare. Rundt alle involverte hersker en taushet som ingen vil bryte. Yrsa Sigur.ardóttir har etablert seg som Islands store krimdronning. "De tause" er hennes siste bok i den bestselgende serien om Huldar og Freyja.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering