Den andre jungelboken (lydbok) av Rudyard Kip
Legg til i ønskeliste
Rudyard Kipling (forfatter), Geir Morstad (oppleser)

Den andre jungelboken lydbok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
(0)
Menneskehvalpen Mowgli blir i siste liten reddet fra klørne til tigeren Shere Khan, og et ulvepar tar seg av ham for å la ham vokse opp blant sine egne. Tilværelsen som en av flokken byr på mange utfordringer, men med god hjelp av panteren Bagheera, bjørnen Baloo og slangen Kaa lærer Mowgli jungelens lov å kjenne. Mowgli lærer fort, og det går snart opp for ham at han ikke er som de andre han må finne tilhørighet et sted. Men Mowgli føler seg fremmed både i jungelen og i menneskelandsbyen ... …
Lydbok 218,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Rudyard Kipling (forfatter), Christian Heyerdahl (oversetter), Christian H. Heyerdahl (oversetter), Geir Morstad (oppleser)
Forlag Transit
Utgitt 10 april 2020
Lengde 7:35
Sjanger Dyr og natur, 12-15 år, Barnebøker, Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256022465
Menneskehvalpen Mowgli blir i siste liten reddet fra klørne til tigeren Shere Khan, og et ulvepar tar seg av ham for å la ham vokse opp blant sine egne. Tilværelsen som en av flokken byr på mange utfordringer, men med god hjelp av panteren Bagheera, bjørnen Baloo og slangen Kaa lærer Mowgli jungelens lov å kjenne. Mowgli lærer fort, og det går snart opp for ham at han ikke er som de andre han må finne tilhørighet et sted. Men Mowgli føler seg fremmed både i jungelen og i menneskelandsbyen ... Den andre jungelboken (1895) består av åtte fortellinger signert Rudyard Kipling. I tillegg til andre del av historiene om Mowgli, finner vi også fortellingene Purun Bhugat, Quiquern, Rød hund og Vårløpet. Første del av fortellingene om Mowgli kan vi lese i Jungelboken (1894).