Den unge Stalin (lydbok) av Simon Sebag Monte
Legg til i ønskeliste
Simon Sebag Montefiore (forfatter), Bjørn Fougner (oppleser)

Den unge Stalin (Den unge Stalin) lydbok

437,- Veil. pris: 499,-Spar: 62,-
(0)
Den unge Stalin forteller den forbløffende og eventyrlige historien om en eksepsjonell og voldelig ung mann. Historien om hvordan Josef Vissarionovitsj Dzugasjvili ble Stalin, er like spennende som en thriller. Født inn i fattigdom og preget av sin tøffe oppvekst, var Stalin likevel en flink student som utdannet seg til prest. Den karismatiske unggutten forlot religionen og fant til slutt sin misjon som fanatisk revolusjonær. Han var mesterhjernen bak bankran, brannstiftelser, piratvirksomhe…
Lydbok 437,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Simon Sebag Montefiore (forfatter), Jorunn Carlsen (oversetter), Arne-Carsten Carlsen (oversetter), Bjørn Fougner (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 9 september 2020
Lengde 17:09
Sjangrer Biografier, Historie, Biografier, Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202699000
Den unge Stalin forteller den forbløffende og eventyrlige historien om en eksepsjonell og voldelig ung mann. Historien om hvordan Josef Vissarionovitsj Dzugasjvili ble Stalin, er like spennende som en thriller. Født inn i fattigdom og preget av sin tøffe oppvekst, var Stalin likevel en flink student som utdannet seg til prest. Den karismatiske unggutten forlot religionen og fant til slutt sin misjon som fanatisk revolusjonær. Han var mesterhjernen bak bankran, brannstiftelser, piratvirksomhet og mord, en halvstudert røver i ordets rette forstand. Og en aktiv kvinneforfører som etterlot seg mange elskerinner og uekte barn. Han var en konspirator av rang og imponerte Lenin med sin brutale oppfinnsomhet. Forfatter Simon Sebag Montefiore viser hvordan forbrytervirksomhet og politisk terror kombinert med nådeløs ideologi, brakte Stalin helt til topps i Kreml. Forfatteren av den internasjonale bestselgeren Stalin - Den røde tsarens hoff (2006) har nå skrevet et nytt baenbrytende verk. Den unge Stalin er en fengslende biografi som avdekker den utrolige historien om hvordan en skomakersønn fra Georgia ble den røde tsar - en politiker og massemorder.