Det ellevte manus (lydbok) av Anne Holt
Legg til i ønskeliste
Anne Holt (forfatter), Gisken Armand (oppleser)

Det ellevte manus (Hanne Wilhelmsen #11) lydbok

350,- Veil. pris: 399,-Spar: 49,-
Hanne Wilhelmsen er tilbake! En pandemi har slått inn over verden. Hanne Wilhelmsen, for lengst pensjonert fra politiet, har levd i indre eksil i leiligheten sin i en årrekke. Da Norge stenges ned, opplever hun endelig å ta den folketomme byen sin tilbake. Politibetjent Henrik Holme sliter samtidig med et drap ingen synes å bry seg nevneverdig med. En kvinne er funnet naken i bagasjerommet på en tilfeldig bil. Kroppen er intakt, bortsett fra at ansiktet er knust. Ingen har meldt henne savne…
Lydbok 350,- Ebok 245,-
Forfattere Anne Holt (forfatter), Gisken Armand (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 23 september 2021
Lengde 11:35
Sjangrer Krim, Krim
Nummer i serie 11
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205550209

Andre har også kjøpt

Hanne Wilhelmsen er tilbake! En pandemi har slått inn over verden. Hanne Wilhelmsen, for lengst pensjonert fra politiet, har levd i indre eksil i leiligheten sin i en årrekke. Da Norge stenges ned, opplever hun endelig å ta den folketomme byen sin tilbake. Politibetjent Henrik Holme sliter samtidig med et drap ingen synes å bry seg nevneverdig med. En kvinne er funnet naken i bagasjerommet på en tilfeldig bil. Kroppen er intakt, bortsett fra at ansiktet er knust. Ingen har meldt henne savnet. Ingen vet hvem hun er. Han må ty til sin gamle mentor Hanne Wilhelmsen for hjelp. På Norges største forlagshus har den unge redaktøren Ebba Braut bare vært fire dager i ny jobb da pandemien rammer for fullt. Fra et trangt hjemmekontor blir hun satt til å jakte på et svært verdifullt, forsvunnet manus fra en av forlagets bestselgende forfattere. Hun må også tvinge seg på Hanne Wilhelmsen, som nettopp har levert sin første kriminalroman uten å være videre interessert i å bli redigert. Det ellevte manus er en historie om familiehemmeligheter og bedrag, om identitetstyveri og svindel, om forfattere og bokbransje, og om hvordan virkelighetslitteratur kan være livsfarlig. Bokstavelig talt.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bra!

Gjeesp

Anne er god til å skrive, men denne boken gikk seg bort i detaljer. Her kunne mye vært kuttet ned på, for å få opp spenningen! Men det var morsomt å få et tilbakeblikk på nedstengningen i Norge.

Morsom og som vanlig godt skrevet😊

Nå kan jeg endelig puste ut. Jeg er nettopp ferdig med å lese boken. Engasjerende til tusen!

Spennende og vanskelig å legge fra seg. Pga pandemien kjennes den ut som å være skrevet i går. Redd flere krimsaker ikke er omtalt i media under pandemien. Eller druknet i den.

Anne Holt, altså👏👏👏

den desidert dårligste boken av Anne Holt jeg har lest/hørt.

Hanne Wilhelmsen endelig tilbake!

Knallgod bok. Leste den i ett strekk. Men; om det var fordi det ble så utførlig beskrevet om språkvasking osv…det er en del helt unødvendig vanskelig ord. Og hovedpersonen tok seg heldigvis opp utover i boken. I begynnelsen var hun i overkant ufordragelig, frekk, uforskammet og arrogant. Og sånne «helter» er ikke spesielt sjarmerende. Gleder meg til flere bøker. Bare ikke på bekostning av Selma-serien. So no pressure, Anne Holt!