Det fjerde rike (lydbok) av Clive Cussler, Ro
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Clive Cussler (forfatter), Robin Burcell (forfatter), Torgeir Reiten (oppleser)

Det fjerde rike (Et Fargo-eventyr #9) lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
I 1918 ble en enorm sum løsepenger i form av kostbare skatter betalt for å befri tsarfamilien fra bolsjevikene. Likevel ble de tatt av dage. Under andre verdenskrig ble denne skatten stjålet av nazistene, for dermed å forsvinne sporløst. Når en kidnapping i våre dager fanger Sam og Remi Fargos oppmerksomhet, får de nyss om at disse verdiene igjen kan være i spill - i hendene på en nazistisk organisasjon kalt Varulvene. Deres mål er å etablere Det fjerde rike, og tiden er nært forestående. Sam o…
Lydbok 245,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Clive Cussler (forfatter), Robin Burcell (forfatter), Sigrunn Stokke Johnsen (oversetter), Torgeir Reiten (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 19 mars 2020
Lengde 11:32
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Nummer i serie 9
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202610975

Andre har også kjøpt

I 1918 ble en enorm sum løsepenger i form av kostbare skatter betalt for å befri tsarfamilien fra bolsjevikene. Likevel ble de tatt av dage. Under andre verdenskrig ble denne skatten stjålet av nazistene, for dermed å forsvinne sporløst. Når en kidnapping i våre dager fanger Sam og Remi Fargos oppmerksomhet, får de nyss om at disse verdiene igjen kan være i spill - i hendene på en nazistisk organisasjon kalt Varulvene. Deres mål er å etablere Det fjerde rike, og tiden er nært forestående. Sam og Remi følger ledetrådene fra Europa til Nord-Afrika og Sør-Amerika. De vet at dette er deres eneste sjanse til å hindre at grusomhetene fra 2. verdenskrig skal skje igjen.