Det gule rom (lydbok) av Gaston Leroux
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Gaston Leroux (forfatter), Bernhard Ramstad (oppleser)

Det gule rom lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
En sen kveld bli en vakker og ettertraktet kvinne forsøkt drept. Et pistolskudd lyder i natten, og hennes far hører desperate rop om hjelp inne fra Det gule rommet. Da hennes far endelig bryter døren opp, er overfallsmannen forsvunnet. Men Det gule rommet var hermetisk lukket. Døren var låst og vinduene stengt - det fantes simpelthen ingen inngang eller en utvei. Hvordan kom snikmorderen seg inn? Og hvordan unnslapp han? Dette mysteriet fascinerer den briljante unge journalisten Joseph Rouletab…
Lydbok 245,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Story Prøv EBOK Story gratis i 14 dager
Forfattere Gaston Leroux (forfatter), Pål F. Breivik (oversetter), Pål Flatmo Breivik (oversetter), Bernhard Ramstad (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 9 januar 2021
Lengde 8:35
Sjangrer Krim, Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202582807
En sen kveld bli en vakker og ettertraktet kvinne forsøkt drept. Et pistolskudd lyder i natten, og hennes far hører desperate rop om hjelp inne fra Det gule rommet. Da hennes far endelig bryter døren opp, er overfallsmannen forsvunnet. Men Det gule rommet var hermetisk lukket. Døren var låst og vinduene stengt - det fantes simpelthen ingen inngang eller en utvei. Hvordan kom snikmorderen seg inn? Og hvordan unnslapp han? Dette mysteriet fascinerer den briljante unge journalisten Joseph Rouletabille. Bit for bit setter han det nærmest umulige puslespillet sammen, og kommer frem til en løsning som ryster Paris, ja, hele Frankrike. Det gule rom ble først utgitt i 1907, og er en av krimlitteraturens mest beundrede romaner. Agatha Christie bestemte seg for å skrive krimmysterier etter å ha lest den, og John Dickson Carr mente at boken er den beste detektivromanen som noensinne er skrevet. Gaston Leroux ble født i Paris i 1868 og døde som en av verdens mest feirede krimforfattere i 1927.