Det siste fotografiet (lydbok) av Thorvald St
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Thorvald Steen (forfatter), Øystein Røger (oppleser)

Det siste fotografiet (Det hvite badehuset/Det siste fotografiet #2) lydbok

149,-
(1)
«Du klar over at jeg er døende? sier mor. - Ja, sier jeg. Det blir stille. - Det er en sykepleier her som har sett bilde av deg i avisen, der du sitter i en rullestol, sier hun. - Du elsker visst å se annerledes ut, og å vise det». Moren har løyet for ham hele livet. Han visste ikke at onkelen og bestefaren hadde den samme arvelige muskelsykdommen han har. Hvorfor var det så viktig for moren å tie om dette? Han har forsøkt å få henne i tale, til ingen nytte. Det haster ettersom datteren er g…
149,-
119,-
Forfattere Thorvald Steen (forfatter), Øystein Røger (oppleser)
Utgitt 19 august 2019
Lengde 2:54
Sjangrer Romaner, Helse- og sosialfag, Skjønnlitteratur, Fagbøker
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242182364
«Du klar over at jeg er døende? sier mor. - Ja, sier jeg. Det blir stille. - Det er en sykepleier her som har sett bilde av deg i avisen, der du sitter i en rullestol, sier hun. - Du elsker visst å se annerledes ut, og å vise det». Moren har løyet for ham hele livet. Han visste ikke at onkelen og bestefaren hadde den samme arvelige muskelsykdommen han har. Hvorfor var det så viktig for moren å tie om dette? Han har forsøkt å få henne i tale, til ingen nytte. Det haster ettersom datteren er gravid. Stamtreet må være kjent for at ny medisinsk kunnskap skal kunne hjelpe. Skjuler moren noe mer? Romanen følger jakten på den største hemmeligheten som har preget tre generasjoners liv. Det er en roman om taushet, forakt og stridslyst. Den er en frittstående oppfølger til «Det hvite badehuset» (2017).
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Det siste fotografiet

Thorvald Steens roman tok meg virkelig med storm. Denne boken er tynn og veldig, veldig god! Jeg har ikke lest noe fra han tidligere, men nå har han klatret opp til å bli en favoritt.