Djevelens dagbok (lydbok) av Robert K. Wittma
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Robert K. Wittman (forfatter), David Kinney (forfatter), Egil Birkeland (oppleser)

Djevelens dagbok lydbok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
(0)
Dette sensasjonelle funnet er en unik førstehåndsberetning fra andre verdenskrig. Djevelens dagbok gir et lite innblikk i sinnet til Adolf Hitlers sjefsideolog, Alfred Rosenberg - mannen som formulerte noen av de grunnleggende prinsippene bak Det tredje rikets folkemord. Boken inneholder også historien om den spennende jakten på dagboken som forsvant kort tid etter Nürnbergrettsakene, og var forsvunnet i over 60 år, helt til Robert Wittman, en tidligere FBI-spesialagent, kom på sporet av saken.…
Lydbok 179,- Ebok 245,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel jakten på Alfred Rosenberg og Det tredje rikets stjålne hemmeligheter
Forfattere Robert K. Wittman (forfatter), David Kinney (forfatter), Linda Marie Vikaune (oversetter), Egil Birkeland (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 17 april 2020
Lengde 14:19
Sjanger Historie, Fagbøker, Politikk og samfunn, Andre verdenskrig
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202592554
Dette sensasjonelle funnet er en unik førstehåndsberetning fra andre verdenskrig. Djevelens dagbok gir et lite innblikk i sinnet til Adolf Hitlers sjefsideolog, Alfred Rosenberg - mannen som formulerte noen av de grunnleggende prinsippene bak Det tredje rikets folkemord. Boken inneholder også historien om den spennende jakten på dagboken som forsvant kort tid etter Nürnbergrettsakene, og var forsvunnet i over 60 år, helt til Robert Wittman, en tidligere FBI-spesialagent, kom på sporet av saken. Boken er skrevet sammen med den Pulitzervinnende journalisten David Kinney. De to forfatterne kontekstualiserer de mer enn 400 dagboksidene som strekker seg fra 1934 og gjennom 1944, hvor den lojale Hitlerrådgiveren gjør rede for interne møte med Føreren og hans nære krets, Hermann Göring og Heinrich Himmler. Rosenberg beskriverde videre planen for Sovjet etter invasjonen, reflekterer over «løsningen» på «jødeproblemet» og gir et overblikk over massebeslagene av bøker og kunst fra europeiske hjem, biblioteker og museer. Rosenbergs dagbok er en førstehåndsberetning som gir provoserende og nærgående innsikt i viktige hendelser i andre verdenskrig og i den beryktede nazistene som la det filosofiske grunnlaget for Det tredje riket.