En vakker dag (lydbok) av Soudabeh Alishahi
Legg til i ønskeliste
Soudabeh Alishahi (forfatter), Nasrin Khusrawi (oppleser)

En vakker dag lydbok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(0)
En varm og sterk roman om en kvinnes strabasiøse livsreise fra en ytterkant til en annen. Afra vokser opp i et Iran styrt av Sjahen. Hun opplever sin første forelskelse og ungdomstiden under den «brutale» revolusjonen. Fra å ha kunnet gå i bikini må hun nå dekke seg til med hijab, men hun gifter seg lykkelig med en lege hvis ekskone og to døtre har flyktet til Norge. Afra trekkes mot dette nye som hun får ta del i, og møter Norge og landets kultur med sine iranske briller. Soudabeh Alishahi…
Lydbok 175,- Ebok 245,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Soudabeh Alishahi (forfatter), Siavash Sangtarash (oversetter), Anne Oterholm (oversetter), Nasrin Khusrawi (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 4 mai 2021
Lengde 10:25
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205554191
En varm og sterk roman om en kvinnes strabasiøse livsreise fra en ytterkant til en annen. Afra vokser opp i et Iran styrt av Sjahen. Hun opplever sin første forelskelse og ungdomstiden under den «brutale» revolusjonen. Fra å ha kunnet gå i bikini må hun nå dekke seg til med hijab, men hun gifter seg lykkelig med en lege hvis ekskone og to døtre har flyktet til Norge. Afra trekkes mot dette nye som hun får ta del i, og møter Norge og landets kultur med sine iranske briller. Soudabeh Alishahi (f. 1963) er en iransk forfatter bosatt i Norge. Hun ble Oslos første fribyforfatter i 2001. Romanen En vakker dag er opprinnelig skrevet på farsi. Alishahis roman Smil kom ut i 2015.