Et hardt slag (lydbok) av Jan Mehlum
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jan Mehlum (forfatter), Helge Winther-Larsen (oppleser)

Et hardt slag (Svend Foyn #15) lydbok

149,-
(3)
Lydbok nr. 15 i Jan Mehlums serie om advokat Svend Foyn. På selveste 17. mai rystes den fredelige småbyen Tønsberg av et brutalt attentat midt i byen. Svend Foyns datter trekkes inn i anslaget gjennom kjæresten hun har truffet i Berlin, og mye tyder på at noen er ute etter henne. Samtidig forsvinner hennes kjæreste sporløst, og politiets hovedmistenkte ber Foyn om hjelp. Et farlig spill pågår, et spill der sannhet og rettferdighet er ofrene. Sven Foyns jakt på sannheten blir ingen vanlig ette…
149,-
119,-
Forfattere Jan Mehlum (forfatter), Helge Winther-Larsen (oppleser)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 21 september 2015
Lengde 10:41
Sjangrer Krim, Romaner, Krim, Skjønnlitteratur
Serie Svend Foyn
Nummer i serie 15
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242162397
Lydbok nr. 15 i Jan Mehlums serie om advokat Svend Foyn. På selveste 17. mai rystes den fredelige småbyen Tønsberg av et brutalt attentat midt i byen. Svend Foyns datter trekkes inn i anslaget gjennom kjæresten hun har truffet i Berlin, og mye tyder på at noen er ute etter henne. Samtidig forsvinner hennes kjæreste sporløst, og politiets hovedmistenkte ber Foyn om hjelp. Et farlig spill pågår, et spill der sannhet og rettferdighet er ofrene. Sven Foyns jakt på sannheten blir ingen vanlig etterforskning, men en utfordrende reise i tid og rom. Saken bringer ham i kontakt med en politimann med uforståelig agenda, en sannhetssøkende maler i en spansk landsby, en avdanket overrettssakfører og en vakker advokat i Buenos Aires - alle er de brikker i et livsfarlig spill.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Lest alle 15 bøkene

For en serie :) den vokser veldig på deg mens du leser... Litt sørgmodig nå etter å ha lest 15 bøker på rad , håper forfatteren forsetter på denne serien - er lett klar for 15 bøk til ;)