Et sted bortenfor havet (lydbok) av Miranda D
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Miranda Dickinson (forfatter), Trygve Ramnefjell (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)

Et sted bortenfor havet lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
Kan man forelske seg før man i det hele tatt har truffet hverandre? Seren MacArthur lever et liv hun aldri hadde sett for seg. Samtidig som hun sørger over sin avdøde far, forsøker hun å redde den lille bedriften hans i kystbyen i Cornwall. Sine egne drømmer har hun satt på vent, og nå sliter hun både økonomisk og følelsesmessig. Så, en tidlig morgen, oppdager hun at noen har laget en vakker, men halvferdig sjøglasstjerne på stranden. Da hun fullfører det lille kunstverket, skal det vise seg …
Lydbok 245,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Miranda Dickinson (forfatter), Anne Marie Stamnestrø (oversetter), Trygve Ramnefjell (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 9 august 2020
Lengde 10:43
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202670658
Kan man forelske seg før man i det hele tatt har truffet hverandre? Seren MacArthur lever et liv hun aldri hadde sett for seg. Samtidig som hun sørger over sin avdøde far, forsøker hun å redde den lille bedriften hans i kystbyen i Cornwall. Sine egne drømmer har hun satt på vent, og nå sliter hun både økonomisk og følelsesmessig. Så, en tidlig morgen, oppdager hun at noen har laget en vakker, men halvferdig sjøglasstjerne på stranden. Da hun fullfører det lille kunstverket, skal det vise seg at hun setter i gang en rekke hendelser som skal komme til å vinne hjertet hennes, men også utfordre henne på flere vis. Jack Dixon prøver å få til et bedre liv for datteren Nessie og seg selv. Etter at konen døde og han mistet huset, er det bare så vidt han får endene til å møtes. Da han oppdager at noen fullfører sjøglasstjernene som Nessie og han legger på stranden, føler han plutselig at en gnist av håp tennes. Seren og Jack er begge søkende, men da de endelig treffer hverandre, er det som motparter i en lokal utbyggersak. Jack er prosjektleder i utbyggerfirmaet som truer et viktig landemerke i den lille byen. Seren er lederen for den lokale gruppen som jobber for å redde det fra utbyggerne og for å bevare det. Begge har gode grunner for å kjempe for sin sak - Seren for saken som faren hadde så stor tro på, Jack for levebrødet sitt. Men bare en av dem kan vinne. Med så mye på spill, kommer de noen gang til å finne det de egentlig leter etter? Miranda Dickinsons Et sted bortenfor havet er en glitrende fortelling om kjærligheten og livet, og om å oppleve hverdagsmagi der du minst forventer det.