Fanget (lydbok) av Lilja Sigurðardóttir, Lilj
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag

Fanget lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
Sonja er en enslig mor på 31 år som har forlatt sin mann til fordel for en kvinne, Agla. I skyggen av finanskrisen på Island sliter Sonja med å få endene til å møtes slik at hun kan få tilbake omsorgen for sønnen Tomas, som bor hos faren. I et desperat og lite gjennomtenkt forsøk på å skaffe penger, lar Sonja seg overtale til å smugle kokain inn til Island. En eldre og erfaren toller på Keflavik flyplass fatter imidlertid interesse for den velkledde forretningskvinnen som han stadig ser ankomme…
Lydbok 245,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Lilja Sigurðardóttir (forfatter), Lilja Sigurdardóttir (forfatter), Tone Myklebost (oversetter), Ellen-Birgitte Winther (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 21 april 2020
Lengde 7:03
Sjangrer Krim, Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202594220

Andre har også kjøpt

Sonja er en enslig mor på 31 år som har forlatt sin mann til fordel for en kvinne, Agla. I skyggen av finanskrisen på Island sliter Sonja med å få endene til å møtes slik at hun kan få tilbake omsorgen for sønnen Tomas, som bor hos faren. I et desperat og lite gjennomtenkt forsøk på å skaffe penger, lar Sonja seg overtale til å smugle kokain inn til Island. En eldre og erfaren toller på Keflavik flyplass fatter imidlertid interesse for den velkledde forretningskvinnen som han stadig ser ankomme fra utlandet. Mens Sonja pønsker ut kreative metoder for å smugle sine forbudte varer gjennom tollen, graver hennes elskerinne Agla seg stadig dypere ned i løgn og fortielse for å skjule sin delaktighet i bankskandalen som har drevet Island til konkursens rand. Agla er en tidligere kollega av Sonjas eks-mann, som også bærer på mørke hemmeligheter. Dermed er scenen satt for et dramatisk trekantforhold og et ulidelig spennende kappløp mot både påtalemyndighetens etterforskere og de kriminelle bakmennene.