Fifty shades (lydbok) av E.L. James
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
E.L. James (forfatter), Kjersti Borchgrevink Maagerø (oppleser)

Fifty shades (Fifty shades #3) lydbok

149,-
(6)
Tredje bok i den erotiske og underholdende trilogien om Ana og Christian. Da Ana forlangte at Christian måtte forplikte seg overfor henne, ga han etter. Nå er de endelig et par som har alt - kjærlighet, begjær, nærhet, rikdom og alle muligheter for å leve et fantastisk liv - sammen. Men Ana vet at samlivet ikke vil bli enkelt, og at hennes integritet står på spill dersom hun ikke finner ut hvordan hun skal dele Christians luksuriøse livsstil på sine premisser. Men akkurat da forholdet virker st…
Lydbok 149,- Ebok 99,-
Undertittel fri
Forfattere E.L. James (forfatter), Inge Ulrik Gundersen (oversetter), Hilde Rød-Larsen (oversetter), Kjersti Borchgrevink Maagerø (oppleser)
Utgitt 20 november 2012
Lengde 21:16
Sjangrer Skjønnlitteratur, Erotikk, Romantikk, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk
Serie Fifty shades
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242144454

Andre har også kjøpt

Tredje bok i den erotiske og underholdende trilogien om Ana og Christian. Da Ana forlangte at Christian måtte forplikte seg overfor henne, ga han etter. Nå er de endelig et par som har alt - kjærlighet, begjær, nærhet, rikdom og alle muligheter for å leve et fantastisk liv - sammen. Men Ana vet at samlivet ikke vil bli enkelt, og at hennes integritet står på spill dersom hun ikke finner ut hvordan hun skal dele Christians luksuriøse livsstil på sine premisser. Men akkurat da forholdet virker sterkt nok til å motstå alle hindringer, virker skjebnen, uhell og ondskap sammen og gjør Anas verste mareritt til virkelighet. Alene, redd og desperat står Ana overfor den aller mørkeste hemmeligheten i Christians fortid. Ana blir tvunget til å ta inn over seg den forgiftede arven til mannen hun elsker.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Damebok?