Forsoningen (lydbok) av Hannah Widell, Amanda
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Hannah Widell (forfatter), Amanda Schulman (forfatter), Kristin Grue (oppleser)

Forsoningen (To søstre #1) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(0)
Søstrene Alicia (28) og Vanessa (30) er i utgangspunktet hverandres rake motsetninger. Alicia er PR-assistent og bor i en luksusleilighet på Östermalm sammen med overklassegutten Philip. For henne handler alt om å forsøke å være perfekt og passe inn. Vanessa er singel, jobber i et tv-produksjonsselskap og lever et utsvevende partyliv. Men begge slåss med sine indre demoner, og de deler lengselen etter den store kjærligheten. Deres ulikheter fører til stadige konflikter. Ingen av dem vil høre på…
Lydbok 262,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Hannah Widell (forfatter), Amanda Schulman (forfatter), Henning Gundersen (oversetter), Kristin Grue (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 18 april 2020
Lengde 6:15
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Serie To søstre
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202548162
Søstrene Alicia (28) og Vanessa (30) er i utgangspunktet hverandres rake motsetninger. Alicia er PR-assistent og bor i en luksusleilighet på Östermalm sammen med overklassegutten Philip. For henne handler alt om å forsøke å være perfekt og passe inn. Vanessa er singel, jobber i et tv-produksjonsselskap og lever et utsvevende partyliv. Men begge slåss med sine indre demoner, og de deler lengselen etter den store kjærligheten. Deres ulikheter fører til stadige konflikter. Ingen av dem vil høre på den andres gode råd eller irettesettelser og til slutt bryter de helt med hverandre, til tross for at de innerst inne vet at de er sterkere sammen. Spørsmålet er om de kommer til å finne tilbake til hverandre og kan forsones. Søstrene Hannah Widell og Amanda Schulman driver den populære Fredagspodden i Sverige, som har cirka 300 000 lyttere hver uke. De stor også bak bestselgeren The Golden Year.