Fortielsen (lydbok) av Jørgen Jæger
Legg til i ønskeliste
Jørgen Jæger (forfatter), Torgeir Reiten (oppleser)

Fortielsen (Ole Vik #9) lydbok

89,- Veil. pris: 179,-Spar: 90,-
Noen ganger er det for mye som må skjules! Fortielsen starter der megasuksessen Monster slapp. Cecilie Hopen er i Drammen for å finne ut hva som har skjedd med samboeren Bernhard. Har han forsvunnet frivillig, eller har det skjedd noe kriminelt? Når drammenspolitiet ikke vil hjelpe Cecilie i jakten på svar, kommer Ole Vik for å hjelpe til. De vikles inn i et nettverk av grov menneskehandel og prostitusjon, og alt snører seg til når Cecilie blir fengslet mistenkt for drap. Overraskelsene er m…
89,- Veil. pris: 179,-Spar: 90,-
69,- Veil. pris: 129,-Spar: 60,-
Forfattere Jørgen Jæger (forfatter), Torgeir Reiten (oppleser)
Utgitt 17 oktober 2017
Lengde 13:59
Sjangrer Krim, Krim
Serie Ole Vik
Nummer i serie 9
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788233800369
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 119,- / måned

Les mer

Noen ganger er det for mye som må skjules! Fortielsen starter der megasuksessen Monster slapp. Cecilie Hopen er i Drammen for å finne ut hva som har skjedd med samboeren Bernhard. Har han forsvunnet frivillig, eller har det skjedd noe kriminelt? Når drammenspolitiet ikke vil hjelpe Cecilie i jakten på svar, kommer Ole Vik for å hjelpe til. De vikles inn i et nettverk av grov menneskehandel og prostitusjon, og alt snører seg til når Cecilie blir fengslet mistenkt for drap. Overraskelsene er mange når Jørgen Jæger her leverer en av sine mest dramatiske kriminalromaner om Ole Vik og hans kollegaer i Fjellberghavn.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Spenningen « er å ta på» underveis i boken. Vanskelig å trykke på stoppknappen før siste punktum. Jørgen Jæger skriver veldig godt og har stadig noen uventede « tvister» i historien. Plottet er fantastisk med personkarakterer som man nesten ser for seg med det blotte øye!