Frossent gull (lydbok) av Cilla Börjlind, Rol
Legg til i ønskeliste
Cilla Börjlind (forfatter), Rolf Börjlind (forfatter), Marika Enstad (oppleser)

Frossent gull (Olivia Rönning og Tom Stilton #6) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(8)
En mørk hemmelighet som strekker seg tilbake til andre verdenskrig. På slutten av en veldig varm sommer blir liket av en mann funnet langt oppe i fjellene. Det viser seg at mannen ble skutt, og at kroppen har ligget gjemt under snøen i over 20 år. Olivia Rönning blir sendt for å etterforske saken. I helikopteret på vei til stedet der mannen ble funnet, blir de overrasket av et plutselig uvær, og helikopteret styrter. Når Olivia våkner, er piloten hardt skadet og radioen ødelagt - hun har ing…
Lydbok 262,- Ebok 218,-
Forfattere Cilla Börjlind (forfatter), Rolf Börjlind (forfatter), Marika Enstad (oppleser), Kjell Jørgen Holbye (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 20 januar 2021
Lengde 12:53
Sjangrer Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205549548
En mørk hemmelighet som strekker seg tilbake til andre verdenskrig. På slutten av en veldig varm sommer blir liket av en mann funnet langt oppe i fjellene. Det viser seg at mannen ble skutt, og at kroppen har ligget gjemt under snøen i over 20 år. Olivia Rönning blir sendt for å etterforske saken. I helikopteret på vei til stedet der mannen ble funnet, blir de overrasket av et plutselig uvær, og helikopteret styrter. Når Olivia våkner, er piloten hardt skadet og radioen ødelagt - hun har ingen mulighet til å kontakte noen. Olivia begynner å gå og finner en sesongstengt fiskecamp. Men det viser seg at hun ikke er alene på fjellet. Det er også andre som vil få rede på eller skjule sannheten om den døde mannen. Når Tom Stilton får beskjed om at Olivia har store problemer, reiser han straks hjem fra Thailand for å hjelpe henne. Sammen avdekker de at den drepte mannen på fjellet er et offer for en hemmelighet med røtter tilbake til andre verdenskrig.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering