Gode naboer (lydbok) av Mattias Edvardsson
Legg til i ønskeliste
Mattias Edvardsson (forfatter), Sigurd Myhre (oppleser), Anne Ryg (oppleser), Jon Arne Arnseth (oppleser)

Gode naboer lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(2)
Hvor godt kjenner du naboene dine? Micke og Bianca flytter til et idyllisk nabolag som virker perfekt for dem og deres to små barn. Men etter hvert som de blir kjent med naboene sine, kommer det en ubehagelig følelse krypende. Da Bianca blir påkjørt rett utenfor huset deres, ser det først ut som en tragisk ulykke. Mens hun ligger på sykehuset og svever mellom liv og død, vokser tvilen både hos naboer og politiet. Micke har alltid trodd at sannheten vil seire, men hva skjer den dagen den en…
Lydbok 262,- Ebok 218,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Mattias Edvardsson (forfatter), Jørn Roeim (oversetter), Sigurd Myhre (oppleser), Anne Ryg (oppleser), Jon Arne Arnseth (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 9 februar 2021
Lengde 9:20
Sjangrer Thrillere, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205549555
Hvor godt kjenner du naboene dine? Micke og Bianca flytter til et idyllisk nabolag som virker perfekt for dem og deres to små barn. Men etter hvert som de blir kjent med naboene sine, kommer det en ubehagelig følelse krypende. Da Bianca blir påkjørt rett utenfor huset deres, ser det først ut som en tragisk ulykke. Mens hun ligger på sykehuset og svever mellom liv og død, vokser tvilen både hos naboer og politiet. Micke har alltid trodd at sannheten vil seire, men hva skjer den dagen den eneste utveien han ser, er å ta loven i egne hender? Gode naboer er en psykologisk spenningsroman om den hårfine grensen mellom rett og galt, og faren ved å komme for tett på sine naboer.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Denne likte jeg ikke!

Drittbok. Ikke kast vekk pengene dine.

Bra bok

Ikke noe å nøle med, absolutt en bra bok å bruke tid på