Gray ghost (lydbok) av Robin Burcell
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Robin Burcell (forfatter), Clive Cussler (forfatter), Torgeir Reiten (oppleser)

Gray ghost (Et Fargo-eventyr #10) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(1)
De skulle bare renvaske en uskyldig manns navn, men ender med å jakte på en gjenstand som folk er villige til å gå over lik for ... I 1906 forsvinner en helt spesiell prototype av en Rolls-Royce fra Manchesters gater. Bilen går under navnet Gray Ghost, og det er den amerikanske detektiven Isaac Bells fortjeneste at bilen ikke går tapt for alltid. Mer enn hundre år senere blir Sam og Remi Fargo kontaktet av en mann som trenger hjelp til å renvaske bestefaren - mannen som ble feilaktig beskyldt …
Lydbok 262,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Robin Burcell (forfatter), Clive Cussler (forfatter), Sigrunn Stokke Johnsen (oversetter), Torgeir Reiten (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 9 januar 2021
Lengde 12:17
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 10
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202689391
De skulle bare renvaske en uskyldig manns navn, men ender med å jakte på en gjenstand som folk er villige til å gå over lik for ... I 1906 forsvinner en helt spesiell prototype av en Rolls-Royce fra Manchesters gater. Bilen går under navnet Gray Ghost, og det er den amerikanske detektiven Isaac Bells fortjeneste at bilen ikke går tapt for alltid. Mer enn hundre år senere blir Sam og Remi Fargo kontaktet av en mann som trenger hjelp til å renvaske bestefaren - mannen som ble feilaktig beskyldt for tyveriet av den sjeldne bilen. Og nå er det mer som står på spil enn noen av dem aner. For bilen er atter en gang forsvunnet, og i den befant det seg en gjenstand som er i stand til å forandre liv. Menn med alt å vinne og mye å tape har en desperat plan for å finne den, koste hva det koste vil.