Grønnøyd monster (lydbok) av Myriam H. Bjerkl
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Myriam H. Bjerkli (forfatter), Silje Storstein (oppleser)

Grønnøyd monster lydbok

306,- Veil. pris: 349,-Spar: 43,-
(2)
Psykologisk thriller - solid forankret i lokalsamfunn i Vestfold. Årets roman fra Myriam H. Bjerkli er frittstående, men karakterene er kjent for dem som har lest Engelens fall. Vibeke og Christian har giftet seg. Alt er tilsynelatende bra, men Vibeke mottar noen rare brev der noen forsøker å advare henne, og hevder at Christian drepte den forrige kona si. Noen skraper opp bilen hennes og skriver HORE!!! på den. Samtidig blir hun dårlig og kjenner seg både uvel og svimmel. Hun går til leg…
Lydbok 306,- Ebok 262,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Myriam H. Bjerkli (forfatter), Silje Storstein (oppleser)
Utgitt 1 juli 2022
Lengde 8:38
Sjanger Krim, Thrillere, Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234705984
Psykologisk thriller - solid forankret i lokalsamfunn i Vestfold. Årets roman fra Myriam H. Bjerkli er frittstående, men karakterene er kjent for dem som har lest Engelens fall. Vibeke og Christian har giftet seg. Alt er tilsynelatende bra, men Vibeke mottar noen rare brev der noen forsøker å advare henne, og hevder at Christian drepte den forrige kona si. Noen skraper opp bilen hennes og skriver HORE!!! på den. Samtidig blir hun dårlig og kjenner seg både uvel og svimmel. Hun går til legen som konstaterer at hun er blyforgiftet. Er det virkelig noen som prøver å ta henne av dage? Har avsenderen av brevet rett, er Christian virkelig en skruppelløs morder?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bøkene til denne forfatteren er så nære, så såre, så virkelige speil av menneskets natur og tidvis den mest grusomme side av oss. Tusen takk for disse bøkene, håper det blir mange fler!