Gruve 13 (lydbok) av Ørjan Nordhus Karlsson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(2)
I Barentshavet forliser en norsk tråler etter kollisjon med et ukjent fartøy. Få timer senere fanger norsk etterretning opp et uidentifisert radiosignal og Forsvaret setter sine spesialsoldater i høyeste beredskap.For løytnant Frank Halvorsen i Forsvarets spesialkommando virker det hele som nok en beredskapstest. Han kunne ikke tatt mer feil.I løpet av noen få, hektiske døgn settes norske spesialsoldater i en situasjon som truer Norges forhold til både naboland og allierte. I sentrum for det he…
245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
99,-
Forfattere Ørjan Nordhus Karlsson (forfatter), Christoffer Staib (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 31 desember 2016
Lengde 7:57
Sjangrer Krim, Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202534882
I Barentshavet forliser en norsk tråler etter kollisjon med et ukjent fartøy. Få timer senere fanger norsk etterretning opp et uidentifisert radiosignal og Forsvaret setter sine spesialsoldater i høyeste beredskap.For løytnant Frank Halvorsen i Forsvarets spesialkommando virker det hele som nok en beredskapstest. Han kunne ikke tatt mer feil.I løpet av noen få, hektiske døgn settes norske spesialsoldater i en situasjon som truer Norges forhold til både naboland og allierte. I sentrum for det hele ligger en gruve som har vært nedlagt siden 2. verdenskrig.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Endelig!

Har jaktet på denne boken siden 2009 etter jeg leste Goliat som er andre boken (første hendelsen) med Halvorsen og FSK Alpha. Den lever så til de grader opp til forventningene!