Gubben og katten får julebesøk (lydbok) av Sv
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Sven Nordqvist (forfatter), Thomas Frykberg (forfatter), Sigve Bøe (oppleser)

Gubben og katten får julebesøk lydbok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(1)
Pettersen og katten Findus har det travelt med juleforberedelsene. Det er lille julaften og de skal hogge juletreet og kjøpe julematen. Men så skader Gubben Pettersen foten sin og julen ser ut til å bli virkelig bedrøvelig. Ikke noe juletre og ikke noe julemat. Men Pettersen og Findus bygger et juletre og kler det med teskjeer og sagspon. Og så kommer det store, fantastiske julebesøket! Gubben Pettersen og katten Findus er meget populære figurer i den norske barnebokverdenen, og dette er en dr…
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
Forfattere Sven Nordqvist (forfatter), Anne Einan (oversetter), Thomas Frykberg (annet), Thomas Frykberg (forfatter), Sigve Bøe (oppleser)
Forlag Gammafon
Utgitt 15 desember 2014
Lengde 0:25
Sjangrer 3-6 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788282182775
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 119,- / måned

Les mer

Pettersen og katten Findus har det travelt med juleforberedelsene. Det er lille julaften og de skal hogge juletreet og kjøpe julematen. Men så skader Gubben Pettersen foten sin og julen ser ut til å bli virkelig bedrøvelig. Ikke noe juletre og ikke noe julemat. Men Pettersen og Findus bygger et juletre og kler det med teskjeer og sagspon. Og så kommer det store, fantastiske julebesøket! Gubben Pettersen og katten Findus er meget populære figurer i den norske barnebokverdenen, og dette er en dramatisering med skuespillere, musikk og lydeffekter.