Det store bildet (lydbok) av Gunhild A. Stord
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Gunhild A. Stordalen (forfatter), Henriette Steenstrup (oppleser)

Det store bildet lydbok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Dette er historien om bygdejenta som ble milliardærfrue, om legen som ble dødssyk og kampen hennes for å redde verden, samtidig som hun prøver å redde seg selv. I 2014 ble Gunhild Stordalen diagnostisert med den uhelbredelige sykdommen systemisk sklerodermi. Frem til da trodde hun at hun hadde et helt liv på å gjøre en forskjell, nå hadde hun i verste fall bare et par år igjen å leve. Dette er den personlige fortellingen om Gunhilds kamp, men først og fremst er det en hyllest til livet. Og kjær…
Lydbok 159,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Story Prøv EBOK Story gratis i 14 dager
Forfattere Gunhild A. Stordalen (forfatter), Jonas Forsang (medforfatter), Henriette Steenstrup (oppleser)
Forlag Pilar
Utgitt 26 oktober 2018
Lengde 6:23
Sjangrer Biografier, Helse, sex og samliv, Helse- og sosialfag, Biografier, Helse, livsstil og fritid, Fagbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293516408
Dette er historien om bygdejenta som ble milliardærfrue, om legen som ble dødssyk og kampen hennes for å redde verden, samtidig som hun prøver å redde seg selv. I 2014 ble Gunhild Stordalen diagnostisert med den uhelbredelige sykdommen systemisk sklerodermi. Frem til da trodde hun at hun hadde et helt liv på å gjøre en forskjell, nå hadde hun i verste fall bare et par år igjen å leve. Dette er den personlige fortellingen om Gunhilds kamp, men først og fremst er det en hyllest til livet. Og kjærligheten.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fy søren for en dame

En meget klok, standhaftig og viljesterk dame som klarer å utrette store ting tross sin kamp mot sykdommen. Jeg lærte masse av boken, selv om jeg ikke er helt enig i alt hun sier. Anbefales.