Hemmelig slave (lydbok) av Anna Ruston, Jacqu
Legg til i ønskeliste
Anna Ruston (forfatter), Jacquie Buttriss (forfatter), Renate Katralen Jensen (oppleser)

Hemmelig slave lydbok

149,-
(0)
Anna vokser opp i en dysfunksjonell familie, og kjenner seg ganske alene i verden da hun som 15-åring blir venner med en hyggelig drosjesjåfør. Hun nyter oppmerksomheten, og går med på å bli med ham hjem og treffe familien hans. Det skal gå mer enn et tiår før hun klarer å flykte derfra. Anna holdes fanget av en sadistisk pedofil, og utsettes for tortur og ubeskrivelige seksuelle overgrep. Den konstante volden og fornedringen fører til flere spontanaborter. Hun føder fire barn, som alle blir…
Lydbok 149,- Ebok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Undertittel en sann historie
Forfattere Anna Ruston (forfatter), Jacquie Buttriss (forfatter), Monika Yndestad (oversetter), Renate Katralen Jensen (oppleser)
Forlag Lind & Co
Utgitt 2 november 2021
Lengde 7:38
Sjangrer Biografier, Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789180187442

Andre har også kjøpt

Anna vokser opp i en dysfunksjonell familie, og kjenner seg ganske alene i verden da hun som 15-åring blir venner med en hyggelig drosjesjåfør. Hun nyter oppmerksomheten, og går med på å bli med ham hjem og treffe familien hans. Det skal gå mer enn et tiår før hun klarer å flykte derfra. Anna holdes fanget av en sadistisk pedofil, og utsettes for tortur og ubeskrivelige seksuelle overgrep. Den konstante volden og fornedringen fører til flere spontanaborter. Hun føder fire barn, som alle blir tatt fra henne rett etter fødselen. Redningen kommer først etter tretten år, og selv om psyken er nedbrutt og kroppen stygt mishandlet, klarer Anna til slutt å komme ut av traumet.