Her, nå, alltid (lydbok) av Catherine Isaac
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Catherine Isaac (forfatter), Karin Okkenhaug Seim (oppleser)

Her, nå, alltid lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(1)
Bli med på en reise til vakre Frankrike som vil forandre alt ... Jess legger ut på ferie til idylliske Dordogne hvor ekskjæresten Adam driver et gammelt herregårdshotell. Med reisen har hun to mål: å gjenforene Adam med deres felles sønn og forhåpentligvis tilgi mannen hun en gang elsket. Men ferien blir annerledes enn Jess hadde tenkt. Hun ser sider av Adam som er dypere enn den tilsynelatende bekymringsløse og ufornuftige mannen hun en gang kjente. Samtidig plages Jess av en hemmelighet ingen…
245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
119,-
Forfattere Catherine Isaac (forfatter), Hege Frydenlund (oversetter), Karin Okkenhaug Seim (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 27 april 2018
Lengde 10:12
Sjangrer Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202598334
Bli med på en reise til vakre Frankrike som vil forandre alt ... Jess legger ut på ferie til idylliske Dordogne hvor ekskjæresten Adam driver et gammelt herregårdshotell. Med reisen har hun to mål: å gjenforene Adam med deres felles sønn og forhåpentligvis tilgi mannen hun en gang elsket. Men ferien blir annerledes enn Jess hadde tenkt. Hun ser sider av Adam som er dypere enn den tilsynelatende bekymringsløse og ufornuftige mannen hun en gang kjente. Samtidig plages Jess av en hemmelighet ingen må få vite om. Kan dagene i Frankrike få henne til å virkelig leve livet, her og nå? Verdensensasjonen Her, nå, alltid er en gripende og hjertevarm fortelling om drømmer, tilgivelse, kjærlighet og håp.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Her, nå, alltid

En rørende og god bok. Den sitter liksom litt igjen etter du har lest den. Vi vet ikke hva som venter bak neste sving, noen av oss. En veldig god bok. Anbefales!

Fin og lettlest

Beste typen slukebok!