Herr Kristoffs arv (lydbok) av Chris Columbus
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Chris Columbus (forfatter), Ned Vizzini (forfatter), Geir Morstad (oppleser)

Herr Kristoffs arv lydbok

179,-
(0)
Samme dag som Cordelia (15), Brenda (13) og Eleanor Walker (10) flytter inn i huset til den gamle fantasy-forfatteren Denver Kristoff, begynner ting å gå galt. Skikkelig galt. Plutselig befinner søsknene - og hele Kristoff-huset - seg i en farlig verden av fantasi og svart magi. For å komme hjem igjen, må de finne en bok med uendelig makt. Og forhåpentligvis klarer de å redde foreldrene på veien. Filmskaperen CHRIS COLUMBUS skrev i utgangspunktet historien som filmmanus, men da det gikk opp fo…
Lydbok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel tre vanlige barn og en helvetes forbannelse
Forfattere Chris Columbus (forfatter), Ned Vizzini (forfatter), Halvor Kristiansen (oversetter), Geir Morstad (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 8 februar 2021
Lengde 11:09
Sjanger 9-12 år, Fantasy, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202486396
Samme dag som Cordelia (15), Brenda (13) og Eleanor Walker (10) flytter inn i huset til den gamle fantasy-forfatteren Denver Kristoff, begynner ting å gå galt. Skikkelig galt. Plutselig befinner søsknene - og hele Kristoff-huset - seg i en farlig verden av fantasi og svart magi. For å komme hjem igjen, må de finne en bok med uendelig makt. Og forhåpentligvis klarer de å redde foreldrene på veien. Filmskaperen CHRIS COLUMBUS skrev i utgangspunktet historien som filmmanus, men da det gikk opp for ham hvor dyrt det ville bli å filme alle de viltre og nervepirrende innfallene, skjønte han at han måtte gjøre noe annet. Så slo han seg sammen med ungdomsbokforfatteren NED VIZZINI, og resultatet er blitt en bok like actionfylt som en hvilken som helst Chris Columbus-film!