Hevneren (lydbok) av Jan-Erik Fjell
Legg til i ønskeliste
Jan-Erik Fjell (forfatter), Helge Winther-Larsen (oppleser)

Hevneren (Anton Brekke #3) lydbok

127,- Veil. pris: 179,-Spar: 52,-
San Francisco, 1961. Den 17 år gamle norskættede Daniel "Danny " Larsen ankommer det føderale fengselet Alcatraz. Han er idømt en livstidsdom uten mulighet for prøveløslatelse for væpnet ran og drapsforsøk på en politimann. 33 år senere besøker et norsk kjærestepar det nå nedlagte fengselet. Der møter de den godt voksne amerikaneren, William. Han forteller dem historien om nordmannen han sonte sammen med mange år tidligere. Norge, nåtid. Etter en politirazzia på en ulovlig pokerklubb blir Ant…
127,- Veil. pris: 179,-Spar: 52,-
129,-
Forfattere Jan-Erik Fjell (forfatter), Helge Winther-Larsen (oppleser)
Forlag Capitana
Utgitt 29 august 2017
Lengde 11:14
Sjangrer Krim, Krim
Serie Anton Brekke
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788233800277
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 119,- / måned

Les mer

San Francisco, 1961. Den 17 år gamle norskættede Daniel "Danny " Larsen ankommer det føderale fengselet Alcatraz. Han er idømt en livstidsdom uten mulighet for prøveløslatelse for væpnet ran og drapsforsøk på en politimann. 33 år senere besøker et norsk kjærestepar det nå nedlagte fengselet. Der møter de den godt voksne amerikaneren, William. Han forteller dem historien om nordmannen han sonte sammen med mange år tidligere. Norge, nåtid. Etter en politirazzia på en ulovlig pokerklubb blir Anton Brekke degradert fra Kripos til ordensavdelingen i Fredrikstad. Anton og makkeren Magnus Torp er første patrulje på åstedet for et bestialsk drap. Drapet gjør det klart at det er en seriemorder på ferde. Hva er sammenhengen mellom disse drapene og den 50 år gamle historien om Danny? Anton Brekke tar saken.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk god og spennende bok.

ArthurIversen

Var ikke så glad i Skyggerom, men denne syntes jeg var meget bra! Spennende historie fortalt på en måte som gjorde at det aldri ble kjedelig.

Hevneren