Hjemlandet (lydbok) av
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Eivind Riise Hauge (oppleser), Anne Ryg (oppleser), Anderz Eide (oppleser), Jan Gunnar Røise (oppleser), Silje Breivik (oppleser)

Hjemlandet lydbok

159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
(1)
Hva vil det si å være norsk i dag? Kan vi definere noe som norsk, eller finnes det bare individuelle opplevelser av å tilhøre et fellesskap? Finnes det en norsk måte å oppleve verden på, og hva betyr det å være norsk for deg og meg? Redaktørene H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit og Geir Gulliksen har invitert tolv forfattere, som begge verdsetter, til å bidra med nyskrevne noveller og essay med utgangspunkt i disse spørsmålene. Tekstene gir et interessant innblikk i noen av samtidslitteraturens…
Lydbok 159,- Ebok 159,-
Undertittel og andre fortellinger
Forfattere Tine Poppe (annet), Mette-Marit (redaktør), Geir Gulliksen (redaktør), Eivind Riise Hauge (oppleser), Anne Ryg (oppleser), Anderz Eide (oppleser), Jan Gunnar Røise (oppleser), Silje Breivik (oppleser)
Utgitt 3 september 2019
Lengde 5:40
Sjangrer Skjønnlitteratur, Essays, Noveller
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242182814

Andre har også kjøpt

Hva vil det si å være norsk i dag? Kan vi definere noe som norsk, eller finnes det bare individuelle opplevelser av å tilhøre et fellesskap? Finnes det en norsk måte å oppleve verden på, og hva betyr det å være norsk for deg og meg? Redaktørene H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit og Geir Gulliksen har invitert tolv forfattere, som begge verdsetter, til å bidra med nyskrevne noveller og essay med utgangspunkt i disse spørsmålene. Tekstene gir et interessant innblikk i noen av samtidslitteraturens sterkeste stemmer, samtidig som de til sammen tegner et litterært tidsbilde. H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit og Geir Gulliksen er redaktører for denne samlingen skjønnlitterære tekster. Kronprinsessen ble invitert til å være redaktør i forbindelse med at Norge er gjesteland på Bokmessen i Frankfurt 2019, og i kraft av sin rolle som ambassadør for norsk litteratur i utlandet. Hun valgte seg forfatter Geir Gulliksen som medredaktør.