Hjerteløs (lydbok) av Jørgen Jæger
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jørgen Jæger (forfatter), Torgeir Reiten (oppleser)

Hjerteløs (Ole Vik #12) lydbok

323,- Veil. pris: 369,-Spar: 46,-
Hans elskede er døende. Tilbudet om redning lukter svidd. Kan han takke ja? Ole Vik står overfor et umulig valg. Drapet på en avisredaktør ryster Fjellberghavn. Har bølgen av journalistdrap nådd Norge? Flere drap ryster byen. Politistasjonssjef Cecilie Hopen får ingen lett oppgave når hun skal følge magefølelsen sin, for den er på kollisjonskurs med den tilsynelatende opplagte løsningen. Midt oppe i det hele må Cecilie også håndtere et tilsynelatende uløselig dilemma og et svik blant en a…
323,- Veil. pris: 369,-Spar: 46,-
262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Forfattere Jørgen Jæger (forfatter), Torgeir Reiten (oppleser)
Forlag Capitana
Utgitt 17 juli 2020
Lengde 15:59
Sjangrer Krim, Krim
Serie Ole Vik
Nummer i serie 12
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284150499
Hans elskede er døende. Tilbudet om redning lukter svidd. Kan han takke ja? Ole Vik står overfor et umulig valg. Drapet på en avisredaktør ryster Fjellberghavn. Har bølgen av journalistdrap nådd Norge? Flere drap ryster byen. Politistasjonssjef Cecilie Hopen får ingen lett oppgave når hun skal følge magefølelsen sin, for den er på kollisjonskurs med den tilsynelatende opplagte løsningen. Midt oppe i det hele må Cecilie også håndtere et tilsynelatende uløselig dilemma og et svik blant en av sine nærmeste medarbeidere. Marte Mellingens kropp avviser hjertepumpen som hun går med i påvente av hjertetransplantasjon, og hun er i ferd med å dø i donorkøen. Mens Ole Vik leter desperat etter en utvei for å redde sin kjæres liv, får han et tilbud som han takker ja til. Men noe skurrer underveis. Hvor langt er selv en hedersmann som Ole Vik villig til å strekke seg for å redde livet til den han elsker?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Kjempespennede👏👏

Flott skrevet. Spennende og opplysende om hvordan kriminelle kan gjøre seg rike på bekostning av fattige mennesker.

Helt siden jeg for noen år siden leste en roman av Henning Mankel om hvordan fattige i Afrika ble drept og brukt som reservedeler for oss i den vestlige verden har jeg vært opptatt av denne problemstillingen. Denne boken er fiksjon, men kanskje er den, dessverre, veldig nærme en virkelighet som er veldig skremmende.