Hodejegerne (lydbok) av Jo Nesbø
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jo Nesbø (forfatter), Thorbjørn Harr (oppleser)

Hodejegerne lydbok

159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
(1)
Innleser Thorbjørn Harr tar oss med på en vill tur innom internasjonal kunstkriminalitet og en nådeløs rekrutteringsbransje. Den sjarmerende kjeltringen Roger Brown er en mann som tilsynelatende har alt. Han er Norges beste og mest vellykkede hodejeger, og han er gift med den overjordisk vakre galleristen Diana. Dessuten er han en ganske dyktig kunsttyv. På en vernissasje presenterer hans kone ham for nederlenderen Clas Greve. Ikke bare er Clas den perfekte kandidaten til toppstillingen i ele…
159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
149,-
Forfattere Jo Nesbø (forfatter), Thorbjørn Harr (oppleser)
Utgitt 6 juli 2008
Lengde 7:46
Sjangrer Krim, Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242138705
Innleser Thorbjørn Harr tar oss med på en vill tur innom internasjonal kunstkriminalitet og en nådeløs rekrutteringsbransje. Den sjarmerende kjeltringen Roger Brown er en mann som tilsynelatende har alt. Han er Norges beste og mest vellykkede hodejeger, og han er gift med den overjordisk vakre galleristen Diana. Dessuten er han en ganske dyktig kunsttyv. På en vernissasje presenterer hans kone ham for nederlenderen Clas Greve. Ikke bare er Clas den perfekte kandidaten til toppstillingen i elektronikkfirmaet Pathfinder, han er også i besittelse av "Jakten på det kalydonske villsvin", et nærmest uvurderlig bilde av Peter Paul Rubens. Roger øyner sjansen til å bli kvitt alle økonomiske problemer - i sin iver etter å gi kvinnen han elsker alt hun ønsker.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bra

Dette var min første Jo Nesbø opplevelse, og jeg synes denne var bra. Spennende hele veien og noen uventede vendinger underveis. Bra saker.