Huden (lydbok) av Yael Adler
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Yael Adler (forfatter), Jon Arne Arnseth (oppleser)

Huden lydbok

149,-
(0)
Huden er vårt største organ og en barriere som omslutter og beskytter oss. Huden er også et viktig sanseapparat som hjelper oss å til oppfatte verden omkring oss og som er helt sentral i samspillet mellom mennesker. Huden røper hvordan vi egentlig har det. Den forteller mer om oss enn vi aner. Yael Adler er hudlege - og i denne boken tar hun deg med på en underholdende hudreisegjennom sex og cellulitter, samspillet mellom ytre og indre organer, kviser og hudsykdommer, mirakelkremer og dyre løft…
Lydbok 149,- Ebok 169,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel alt om vårt største organ
Forfattere Yael Adler (forfatter), Kari Bolstad (oversetter), Erling Langleite (oversetter), Jon Arne Arnseth (oppleser)
Utgitt 30 mars 2020
Lengde 8:54
Sjanger Helse- og sosialfag, Fagbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242184696
Huden er vårt største organ og en barriere som omslutter og beskytter oss. Huden er også et viktig sanseapparat som hjelper oss å til oppfatte verden omkring oss og som er helt sentral i samspillet mellom mennesker. Huden røper hvordan vi egentlig har det. Den forteller mer om oss enn vi aner. Yael Adler er hudlege - og i denne boken tar hun deg med på en underholdende hudreisegjennom sex og cellulitter, samspillet mellom ytre og indre organer, kviser og hudsykdommer, mirakelkremer og dyre løfter, utseendefiksering og aldring. Hun forteller hvordan vi kommuniserer med kroppsdufter og rødming, hva huden egentlig syns om vask og hva vi kan gjøre for å beholde en elastisk og fin hud. Det og mye annet spennende kan du lese om i HUDEN.