Huset brenner (lydbok) av Malena Ernman, Beat
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Malena Ernman (forfatter), Beata Ernman (forfatter), Greta Thunberg (forfatter), Svante Thunberg (forfatter), Ingrid Vollan (oppleser)

Huset brenner lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(0)
Dette er historien om hvordan Greta Thunberg ble den hun er i dag - rollemodellen som startet den første skolestreiken for klimaet i august 2018. Gretas mor, operasangeren Malena Ernman, forteller åpent og gripende om en familie i krise, om diagnoser og sammenbrudd, men fremfor alt om klimakrisen som påvirker oss alle. «Denne boken har Svante og jeg skrevet sammen med døtrene våre, Greta og Beata, og den handler om krisen som rammet familien vår. Men fremfor alt er det en fortelling om krisen s…
Lydbok 262,- Ebok 201,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Story Prøv EBOK Story gratis i 14 dager
Undertittel om en familie og et klima i krise
Forfattere Malena Ernman (forfatter), Beata Ernman (forfatter), Greta Thunberg (forfatter), Svante Thunberg (forfatter), Lene Stokseth (oversetter), Ingrid Vollan (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 8 november 2019
Lengde 5:44
Sjangrer Helse, sex og samliv, Helse- og sosialfag, Helse, livsstil og fritid, Klima og miljøvern, Fagbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202654221
Dette er historien om hvordan Greta Thunberg ble den hun er i dag - rollemodellen som startet den første skolestreiken for klimaet i august 2018. Gretas mor, operasangeren Malena Ernman, forteller åpent og gripende om en familie i krise, om diagnoser og sammenbrudd, men fremfor alt om klimakrisen som påvirker oss alle. «Denne boken har Svante og jeg skrevet sammen med døtrene våre, Greta og Beata, og den handler om krisen som rammet familien vår. Men fremfor alt er det en fortelling om krisen som påvirker oss alle. Den vi mennesker har skapt gjennom måten vi lever: ikke det minste bærekraftig, og adskilt fra naturen som vi alle tilhører. Noen kaller det overforbruk, andre klimakrise. Det virker som om de aller fleste tror at denne krisen pågår et sted langt unna, og at den ikke kommer til å angå oss på veldig lenge. Men det stemmer ikke. For den er her allerede, og den pågår rundt oss hele tiden, på mange forskjellige måter.»
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Interessant om klimaoppvåkning

Etter å ha lest noe negativ omtale om "Huset brenner" var jeg nok litt avmålt til boken i starten. Det snudde og jeg må si jeg syns det var interessant å lese om Thunberg-familien, om utfordringene ifht samfunnets krav og smale norm vi forventes å passe inn i, og ikke minst Greta Thunbergs vei til å bli en rollemodell i klimakampen.